Regnskabsmedarbejder til deltidsstilling

Vikariat med henblik på fast job i Solrød Strand.

Jobbet:

 

Vi søger for kunde i Solrød Stand en regnskabsmedarbejder til deltidsstilling. Du bliver en del af en mindre virksomhed med ca. 10 ansatte, hvor du selvstændigt skal varetage regnskabsfunktionen.

 

Opstart er hurtigst muligt. Der er tale om et Try & Hire forløb, hvor du starter som vikar med henblik på efterfølgende fastansættelse.

 

Forventet arbejdstid er 12-18 timer om ugen fordelt på 3 dage efter aftale.

 

Opgaver:

 

De primære arbejdsopgaver: 

 

  • Bogføring af debitorer og kreditorer, herunder opfølgning (e.conomic, Professional (5000print)
  • Kontrollere/afkrydse lønindberetning (Multi 05 – timesystem)
  • Udarbejdelse og indberetning af løn til funktionærer i Bluegarden  
  • Bogføre og håndtere omkostningsfaktura
  • Indberette til lønsumsafgift, E-indkomst m.m.
  • Udarbejde interne opgørelser, rapporter og tabeller
  • Udfærdige tilbud, ordrebekræftelser og statistikker
  • Øvrige ad hoc opgaver

 

Vi forventer:

 

Vi forestiller os, at du har et par års erfaring som regnskabsmedarbejder - meget gerne fra en mindre virksomhed, hvor du har været involveret i forskellige daglige arbejdsopgaver. Du har en regnskabsfaglig god forståelse og er engageret i dit fag. Vi ser gerne, at du har god erfaring med e.conomic. 

 

Din person: 

 

Du er bredt favnende og har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til dine opgaver. Dit arbejde er præget af præcision og ansvarsbevidsthed. Du arbejder selvstændigt, er samarbejdsorienteret og imødekommende. Du bliver en del af et team, hvor der er stor faglig passion og fokus på kvalitet og gensidig respekt. Som person er du empatisk og bidrager med personligt og fagligt engagement.     

 

Vi tilbyder:  

 

En spændende stilling i en virksomhed, som er kendt for at levere høj kvalitet og unikke kundeoplevelser inden for boliginventar. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der er et godt arbejdsmiljø og hvor faglighed og gode kundeforløb er omdrejningspunktet. 

 

Din ansøgning:  

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send en ansøgning og cv til jobsjaelland@vkaren.dk, mrk. ”Regnskabsmedarbejder”.  Der vil løbende blive afholdt samtaler i Roskilde, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Karina Christiansen på tlf. 70 15 20 12 alle hverdage kl. 10-15.

 

Info

Oprettet:
20-04-2017

Job nr.:
4441464

Periode:
Vikariat med henblik på fast job

Ansøgningsfrist:
10-05-2017

Kontakt:
Karina Christiansen