Tekniker til hardwaredesign

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for GEA Process Engineering A/S, Søborg.

Jobbet:

 

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for GEA Process Engineering A/S en Tekniker til hardwaredesign. Du bliver en del af en international ingeniørkoncern, som arbejder med højteknologiske løsninger og udstyr inden for fødevareproduktion.

 

Vi søger en ny medarbejder til afdelingen Automation and Technical Commissioning i Søborg. Afdelingen er ansvarlig for at levere elektrisk udstyr, instrumentering og processtyringssystemer til virksomhedens kunder. Afdelingen har seks primære aktivitetsområder: Udbud, hardwaredesign, softwareudvikling, projektledelse, processtyring og idriftsættelse. Man arbejder tæt sammen med andre divisioner, der er ansvarlige for tørringsteknologi: Fluid bed, spray og frysetørring af fødevarer, mælkeprodukter, farmaceutiske og kemiske produkter.

 

I Søborg består teamet af 26 elektroingeniører, og man er en del af en større afdeling på ca. 60 personer i Danmark, Tyskland, Rusland, Irland og Storbritannien.

 

Primære opgaver:

 

  • Opdatering af elektrisk dokumentation (EPLAN)
  • Paneltest på eksternt værksted
  • Ordrebehandling i ERP-system
  • Udvikling og forbedring af standardsystemer
  • Ad hoc-opgaver, der involverer hardwaredesign og indkøb

 

Du bliver en del af hardwaredesigngruppen, som varetager ansvaret for design, udvikling og test af hardwareløsninger til GEAs kundeprojekter. GEA oplever et højt ordreindtag, og vi søger en kandidat, der kan overtage opgaven med at håndtere en del af koncernens mindre standard hardwareløsninger.

 

Din profil og kompetencer:

 

GEAs miljø er hektisk, og du skal håndtere flere opgaver på samme tid, hvilket kræver, at du arbejder struktureret og er i stand til at prioritere. Du er detaljeorienteret og tager ansvar for dine opgaver. Du besidder professionel integritet og følger dine opgaver til dørs på en kvalitetsbevidst og resultatorienteret facon. Du trives med at arbejde i et team, er opsøgende og kommunikerer godt på dansk og engelsk. Det er et plus, hvis du behersker et tredje sprog.

 

Desuden har vi følgende forventninger:

 

  • Du har en teknisk uddannelse som elektriker, automatiktekniker eller lignende og evt. en videregående uddannelse fx som automationsteknolog.
  • Det er en fordel, hvis du har praktisk erfaring med elektriske kontrolpaneler til maskiner samt erfaring med hardwaredesignværktøjer, gerne EPLAN eller lign.

 

Vi tilbyder:

 

En spændende og bred stilling med mulighed for forskelligartede opgaver. Du bliver en del af en international virksomhed og et engageret team, der arbejder på tværs af flere lande. Din base bliver på GEAs hovedkontor i Søborg. Du vil få gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt i et miljø med stor specialistviden. GEA er en videns virksomhed præget af faglig stolthed og kendetegnet ved at have højt til loftet og store ambitioner matchet ad vedvarende gode resultater. Stillingen er på konsulentbasis af 1 års varighed og med gode muligheder for fastansættelse efterfølgende. Du bliver ansat på funktionærlignende vilkår. Gage efter kvalifikationer.

 

Ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send din ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Tekniker til hardwaredesign”. Ansøgningerne bliver behandlet løbende, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10 alle hverdage.

 

Virksomheden:

 

GEA er en af verdens førende leverandører af procesteknologi. Vi leverer anlæg og hele proceslinjer til fødevare- og bryggeriindustrien, samt til landbrug og til den farmaceutiske og kemiske industri.

 

GEA har ca. 17.000 ansatte verden over fordelt på mere end 50 lande, og omsatte i 2016 for mere end 4,5 milliarder Euro. GEA Danmark er en del af GEA Group, en af de førende børsnoterede industrivirksomheder i Tyskland. I Danmark er GEA repræsenteret i Søborg, Svendborg, Skanderborg, Slagelse og Ullerslev. I alt er der ca. 1.000 ansatte i GEA Danmark.

 

Den danske salgs- og serviceorganisation har hovedkontor i Skanderborg. Kontoret i Skanderborg projekterer og leverer desuden GEA procesløsninger til fremstilling af flydende produkter. Kontoret i Søborg er hovedsæde for GEA Niro tørringsteknologi.

 

Info

Oprettet:
23-03-2018

Job nr.:
4800719

Periode:

Ansøgningsfrist:
23-04-2018

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak