Teknisk salgs- og servicekoordinator

Fast stilling hos GEA i Søborg.

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for GEA Process Engineering A/S, en Teknisk salgs- og servicekoordinator.

 

Jobbet:

 

Til Teknisk Service Support Dairy søger vi en detaljeorienteret og ambitiøs medarbejder med en teknisk baggrund, som kan supportere GEAs samarbejdspartnere og kunder. Med din tekniske viden og erfaring bliver du et vigtigt led mellem projektafdelingen og serviceforretningen, hvor du skal bidrage med teknisk ekspertise i udformningen af reservedelstilbud.

 

Opgaverne er specielt i forbindelse med de tilbud på service og reservedele, der tilbydes af afdelingen i Søborg samt praktiske driftsopgaver, herunder:  

 

  • Udarbejde tilbud for nye Dairy og Food projekter, herunder priskalkulationer, kontakt til leverandører, vurdering af komponenter samt teknisk dokumentation
  • Planlægge, prioritere og sikre den nødvendige support til virksomhedens regioner og lande med forberedelse, udarbejdelse og præsentation af tilbud på reservedele samt andre opgaver
  • Deltage i projektmøder og koordinering af opgaver sammen med projektlederne
  • Teknisk og kommerciel support til kolleger globalt

 

Vi forventer:

 

Du er teknisk uddannet som eksempelvis Teknisk Designer, Produktionsteknolog, Maskintekniker eller lignende med nogle års erfaring, gerne kombineret med en kommerciel tilgang. Du har en baggrund inden for maskin- og processindustrien. Det er en fordel, hvis du har en teknisk viden inden for asset management, teknisk dokumentation (mekanik, automatisering, process engineering) og helst praktisk erfaring. Du er vant til at arbejde i Office pakken, med særligt vægt på Excel og har erfaring med Axapta eller et andet ERP system. Du taler og skriver engelsk på forretningsniveau.

 

Din person:

 

Vi søger en person, som trives med rutineopgaver og en lyst til at løse komplekse udfordringer med fokus på kundens behov. Du motiveres af at arbejde med stor detaljeringsgrad og gentagelser i processen. Du er effektiv og selvkørende med en proaktiv, målrettet og ambitiøs tilgang til dine opgaver.

 

Vi tilbyder:

 

Som GEAs nye tekniske salgs- og servicekoordinator tilbyder vi dig en stilling i et internationalt team i vækst med plads til kreativitet og sparring. Du vil spille en vigtig rolle i at sikre den rette dokumentation til GEAs kunder og i leveringen af reservedelstilbud. Du bliver en del af et spændende team på tværs af flere lande og får base i Søborg. Du vil få gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt, og du bliver en del af en videns virksomhed, der er kendetegnet ved at have højt til loftet og store ambitioner matchet af vedvarende gode resultater. Gage efter kvalifikationer.

 

Din ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer og brænder du for at blive en del af GEA, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Teknisk salgs- og servicekoordinator”. Vi indkalder til samtaler hurtigst muligt, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

 

Virksomheden:

 

GEA er en af verdens førende leverandører af procesteknologi. Vi leverer anlæg og hele proceslinjer til fødevare- og bryggeriindustrien, samt til landbrug og til den farmaceutiske og kemiske industri. GEA har ca. 17.000 ansatte verden over fordelt på mere end 50 lande, og omsatte i 2016 for mere end 4,5 milliarder Euro. GEA Danmark er en del af GEA Group, en af de førende børsnoterede industrivirksomheder i Tyskland. I Danmark er GEA repræsenteret i Søborg, Svendborg, Skanderborg, Slagelse og Ullerslev. I alt er der ca. 1.000 ansatte i GEA Danmark.
Den danske salgs- og serviceorganisation har hovedkontor i Skanderborg. Kontoret i Skanderborg projekterer og leverer desuden GEA procesløsninger til fremstilling af flydende produkter. Kontoret i Søborg er hovedsæde for GEA Niro tørringsteknologi.

 

Info

Oprettet:
09-08-2018

Job nr.:
4848414

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
09-09-2018

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak