Supervisor med højt drive

Fast stilling hos virksomhed inden for erhvervsrengøring på Sjælland.

VKAREN.DK søger for kunde, en supervisor inden for erhvervsrengøring. Der er tale om en fast stilling hos en spændende virksomhed i Roskilde, der har opgaver på hele Sjælland.

 

Jobbet:

 

Som supervisor bliver du kundeansvarlig for nogle af virksomhedens kunder. Det er derfor vigtigt, at du er en god ambassadør for virksomheden og deltager på alle niveauer i jobbet.

 

Dine ansvarsområder:

 

  • Tilsyn hos kunderne hver 14. dag
  • Opfølgning og status på dine medarbejdere
  • På sigt lave egne arbejdsplaner
  • Ansvarlig for personale og koordinering hos dine kunder
  • Tilse nye opgaver samt udarbejde tilbud i samarbejde med ledelsen
  • Feedback på kundetilfredshed

 

Arbejdstiden ligger mellem kl. 06.00-22.00 mandag til fredag. Der laves arbejdsplaner, og du skal være indstillet på både dag- og aftenvagter. Af og til kan der forekomme arbejde på helligdage og i weekenden.

 

Du gennemgår en grundig oplæring, inden du bliver ansvarlig for egne kunder.

 

Vi forventer:

 

Du har gerne en baggrund som serviceassistent, men dette er ikke afgørende. Vigtigst er det, at du tager ansvar og har et fantastisk overblik og et højt drive. Vi forestiller os, at du har brancheerfaring og derfor er bekendt med fagsproget. Du er fleksibel mht. arbejdstider og trives med en alsidig og meget varieret arbejdsdag, hvor du ikke altid kender dagens plan fra morgenstunden. Du går forrest med et godt eksempel og deltager gerne selv i den daglige rengøring. Vi forventer, at du taler og skriver dansk og kan begå dig på engelsk.

 

Din person:

 

Du har en engageret og dynamisk tilgang til at være problemknuser og du evner at motivere dine medarbejdere på en positiv og konstruktiv måde, også i hektiske situationer. Du drives af et højt serviceniveau og er udadvendt og imødekommende overfor kunder og medarbejdere. Du kan tale med alle typer af mennesker, idet du har en fin situationsfornemmelse. Du er yderst kvalitetsbevidst og sætter en ære i at udføre dit arbejde til perfektion.

 

Vi tilbyder:

 

En interessant og udfordrende fast fuldtidsstilling i en spændende servicevirksomhed, der er kendetegnet ved ordnede forhold og en stærk fælles teamånd. Du får stillet firmabil, arbejdstøj og telefon til rådighed.

 

Din ansøgning:

 

Matcher du kvalifikationerne, og kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send cv og ansøgning til jobsjaelland@vkaren.dk, mrk. ”Supervisor”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Karina Christiansen på 70 15 20 12 alle hverdage. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest. Vi venter dog gerne på den rette person.

Info

Oprettet:
12-12-2017

Job nr.:
4711755

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
06-02-2018

Kontakt:
Karina Christiansen

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login