Tømrere til opgaver i Odense

Længerevarende vikariater i en spændende virksomhed.

VKAREN.DK søger for kunde 6 faglærte tømrere.

 

Der er tale om vikariater i en veletableret tømrer- og snedkervirksomhed, der udfører bygge- og serviceopgaver for bl.a. professionelle bygherrer, erhvervsvirksomheder og offentlige instanser.

 

Opstart hurtigst muligt. Varigheden afhænger af, hvilke projekter man matcher, men som udgangspunkt er der tale om ca. 2 måneder med mulighed for forlængelse.

 

Jobbet:

 

Virksomheden har stor tilgang af nye projekter af både større og mindre karakter, og opgaverne kan være i forbindelse med nybyggeri, renovering af ældre bygninger samt specialopgaver. De specifikke opgaver vil afhænge af dine faglige kompetencer.

 

Projekterne udføres primært i Odense Kommune.

 

Vi forventer:

 

  • Du er faglært tømrer
  • Du taler, læser og forstår dansk
  • Du har en god fysik

 

Du har en god erfaring og er glad for dit fag.

 

Din person:

 

Du er mødestabil og pligtopfyldende og en glad og positiv kollega. Du er stolt af dit fag og vægter kvalitet højt i dit arbejde. Vi forventer, at du tager ansvar, er samarbejdsvillig og ikke bange for nye udfordringer. Det ligger dig naturligt at indgå i et miljø med en uformel omgangstone.

 

Vi tilbyder:

 

Vi tilbyder 6 spændende vikariater i en virksomhed med gode vilkår, og hvor der er stor sandsynlighed for flere opgaver på sigt. Løn efter kvalifikationer.

 

Din ansøgning:

 

Passer overstående på dine kvalifikationer, så send en kort ansøgning og cv til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Tømrere Odense”. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Maria Hemmingsen på 70 15 20 10 alle hverdage i tidsrummet 9.00-16.00. Opstart hurtigst muligt – så kontakt os allerede i dag!

Info

Oprettet:
13-11-2018

Job nr.:
4905005

Periode:
Vikariater

Ansøgningsfrist:
15-01-2019

Kontakt:
Maria Hemmingsen

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login