Teamleder til fast nattur

Fast stilling i produktionsvirksomhed i Kerteminde Kommune.

VKAREN.DK søger for kunde i Kerteminde Kommune, en teamleder til nattur. Der er tale om en fast stilling med opstart medio januar.

 

Jobbet:

 

Du bliver teamleder for i alt 12 mand på natholdet og får en koordinerende rolle i forhold til fordelingen af arbejdsopgaver.

 

De primære opgaver er:

 

  • Pakning ved maskiner
  • Kvalitetskontrol af produkter
  • Forefaldende opgaver i produktionen

 

Som teamleder har du ikke deciderede ledelsesbeføjelser som ansættelser, opsigelser, osv., men du bliver produktionschefens højre hånd på natholdet.

 

Alle på natholdet indgår i en rotationsordning, så du bliver oplært i at pakke og betjene flere forskellige maskiner. Der findes sterile områder i produktionen, hvorfor der er stor fokus på hygiejne og særlige regler i den forbindelse.

 

Arbejdstiden er søndag til torsdag kl. 22.00-06.00, så der er tale om en 5 dages uge. Henover året er der enkelte fridage om søndagen.

 

Oplæring vil foregå på daghold ca. 4-5 uger.

 

Vi forventer:

 

Din uddannelse og baggrund er ikke afgørende, men vi ser gerne, at du har erfaring med ovennævnte opgaver fra en produktionsvirksomhed. Det er klart en fordel, hvis du tidligere har haft en funktion som teamleder eller lignende, hvor du har været vant til at koordinere arbejdsopgaverne i et team. Det er naturligvis vigtigt, at du trives med natarbejde og foretrækker dette. Vi forventer, at du taler, læser og skriver dansk. Du kan fremvise en straffeattest.

 

Din profil:

 

Som person har du pondus, går helst forrest og tager gerne ansvar. Du har gennemslagskraft, og tager hånd om evt. konflikter og kan tage ”den svære samtale”, når dette er nødvendigt. Du har et godt overblik og et smil på læben, også når der er travlt. Som teamleder har du et humør og en energi, der smitter positivt af på dine omgivelser.

 

Vi tilbyder:

 

En fast stilling i en spændende virksomhed med ordnede forhold. Miljøet i produktionen er kendetegnet ved en uformel tone og godt samarbejde. Løn og tillæg ifølge overenskomst.

 

Ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send en kort ansøgning og dit CV mærket ”Teamleder” til jobfyn@vkaren.dk. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Maria Hemmingsen på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage kl. 9.00-16.00.

Info

Oprettet:
10-12-2018

Job nr.:
4916693

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
15-02-2019

Kontakt:
Maria Hemmingsen

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login