Tekniker til PTA

Fast stilling hos SENMATIC A/S i Søndersø.

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for SENMATIC A/S, en Tekniker til at indgå i PTA teamet.

 

Jobbet:

 

PTA-afdelingens primære opgaver er at understøtte produktionen og håndtere tekniske opgaver. Dine primære opgaver består i at sikre en optimal drift og produktionsstyring, herunder udvikling og effektivisering af produktionsprocesser, udstyr, maskiner og metoder. I samarbejde med fabriksledelse, udvikling og salg, deltager du i projekter, der løbende sikrer forbedringer og en optimal produktion.

 

  • Optimering af produktionen, der øger virksomhedens konkurrenceevne og resultat
  • Indkøb af udstyr, maskiner og inventar
  • Implementering af produkter og ny teknologi
  • Udarbejde investeringsanalyser, omkostningsoptimering og opdatere ERP system  
  • Du sikrer, at procedurer, instrukser og dokumentation bliver gennemført
  • Ansvar for vedligehold og reparation af produktionsudstyr, bygninger og inventar
  • Samarbejde med leverandører og koordinering af eksterne håndværkere m.fl.

 

Du samarbejder på tværs af organisationen og bliver en del af en dynamisk arbejdsplads med faglige og kompetente kollegaer, der kontinuerligt arbejder med fokus på optimal kvalitetsstyring, pålidelige produkter og fleksibel teknologi.

 

Vi forventer:

 

Vi forventer, at du har en solid teknisk indsigt og erfaring med lignende opgaver. Du har måske en håndværksmæssig baggrund kombineret med en uddannelse som Proces- eller industritekniker, Produktionsteknolog eller lign. Vigtigst af alt er, at du er proaktiv og selvdreven med fokus på at gøre en positiv forskel og skabe resultater. Du er operationel og kan lide at have hands-on med en struktureret og ambitiøs tilgang. Vi forventer, at du er IT vant, talminded samt taler og skriver dansk og engelsk på forhandlingsniveau.

 

Som person tager du naturligt ansvar og kan indgå i forhandlinger med en professionel attitude. Du er nysgerrig, opsøgende og deltager aktivt i projekter og drift. Du er vant til at løse opgaver på eget initiativ, kan bevare overblikket og træffe de rigtige beslutninger. Med et stort engagement får du eksekveret og gennemført dine mål.

 

Vi tilbyder:

 

Vi tilbyder et job i en spændende virksomhed, hvor du får store muligheder for både personlig og faglig udvikling. Du får samtidig et job med ansvar og handlefrihed, hvor der er mulighed for stor indflydelse på såvel fabrikkens som egen udvikling. Kulturen er dynamisk og uformel med en seriøs og kompetent indstilling.

 

Hvem er vi:

 

”Hos Senmatic er vi teknologiske pionerer. Vi udvikler og producerer et bredt program i sensorer og integrerede sensorløsninger til industrielle OEM-applikationer og gartnerier – blandt andet løsninger til måling/regulering af temperatur, fugt, CO2 og O2. Vore kunder er firmaer med produktions- og udviklingsfaciliter i Europa, USA og Asien, som er blandt de globalt førende inden for deres forretningsområder og derfor også blandt de mest krævende.

 

Med nøjagtighed sætter vi helt nye standarder, overstiger forventningerne og ændrer vores kunders forretning. Visioner og holdånd er kernen i vores DNA. Vi stræber konstant til at lykkes sammen og skaber nyskabende teknologi, der udfordrer gamle grænser og åbner nye muligheder. Vi er ambitiøse - på vegne af vores kunder og os selv. Vores kompromisløse kvalitet, opmærksomhed på detaljer og store industrividen er hjørnestenene i vores arbejde.”  

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send cv og ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Tekniker til PTA”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10 alle hverdage. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

 

Virksomheden:

 

Senmatic har i mere end 40 år været en førende producent af sensorer til måling af temperatur, luftfugtighed og gas. Et andet forretningsområde, hvor virksomheden har haft succes, er gartneriteknik – vi er specialiseret i styringsteknologi til optimering af indendørs dyrkning af planter.

 

Senmatic var tidligere en fremgangsrig del af Micro Matics virksomhedsportefølje, men i 2016 blev virksomheden købt af Indutrade, en svensk koncern, som sælger højteknologiske komponenter og løsninger. Indutrade investerer i veldrevne vækstvirksomheder og har en decentral organisationsstruktur, som omfatter mere end 200 datterselskaber med tilsammen 5.000 medarbejdere i 27 lande fordelt på fire kontinenter.

Indutrade har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2005.

 

I dag beskæftiger Senmatic A/S mere end 90 medarbejdere og har hovedkontor i Søndersø og salgskontor i Shanghai i Kina.

 

 

Info

Oprettet:
08-02-2019

Job nr.:
4943098

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
08-03-2019

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login