Tekniker til Vedligeholdelsesafdeling

Vi søger endnu en medarbejder til fast stilling hos Rynkeby Foods A/S.

 

 

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for Rynkeby Foods A/S, endnu en tekniker til Vedligeholdelsesafdelingen.

 

Du bliver en del af et kompetent og selvstyrende vedligeholdelsesteam på 10 engagerede kollegaer, der sikrer servicering af maskinparken. Der er tale om en fast fuldtidsstilling på skiftehold.

 

Jobbet:

 

I samarbejde med teamet, der består af teknikere og håndværkere, bliver dit primære ansvar at sikre løbende vedligeholdelse af maskinerne, herunder opgaver som:

 

  • Udbedre uforudsete nedbrud
  • Udføre systematisk vedligeholdelse, reparation og fejlfinding
  • Deltage i planlagte service- og forbedringsprojekter
  • Deltage i vagtordning ca. 5 gange årligt

 

Vi forventer:

 

Vi forventer, at du har en håndværksmæssig baggrund, gerne som automatiktekniker, reparatør, elektriker eller lignende. Du har en god mekanisk forståelse og gerne erfaring med PLC styring. Det er en klar fordel, hvis du har erfaring fra fødevareindustrien, herunder tappemaskiner, pakkemaskiner og palleterings- og transportanlæg.

 

Din person:

 

Som person er du en god teamplayer, der også kan arbejde selvstændigt og er vant til tværfaglig kommunikation. Du har en god forståelse for moderne styring af en produktionsvirksomhed og interesse i dine omgivelser. Vi forventer, at du er detalje- og kvalitetsbevidst, og har en pligtopfyldende tilgang til dine opgaver, gerne krydret med hjælpsomhed, et godt humør og positivitet. Du er vant til at løse opgaver på eget initiativ, og tænker gerne i alternative løsninger. Du kan bevare overblikket - også i pressede situationer.

 

Vi tilbyder:

 

Vi tilbyder et job i en meget spændende produktionsvirksomhed i udvikling og med store planer for fremtiden. Du får et job med variation og udfordrende opgaver i et uformelt miljø med gode ordnede forhold. For den rette person er det et job med ansvar og med særdeles gode udviklingsmuligheder. Der er tale om skiftehold dag/aften og skulle du ønske at arbejde fast nat, er det også en mulighed. 

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Al henvendelse skal ske til VKAREN.DK. Send cv og ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Tekniker til Vedligehold”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10 alle hverdage. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest. Vi venter dog gerne på den rette.  

 

Virksomheden:

 

Rynkeby Foods A/S er Nordens største producent af juice og saft. På et år fremstiller vi mere end 150 millioner liter baseret på de bedste bær, frugter og grøntsager, naturen byder på. Hos Rynkeby Foods A/S har vi mostet juice og saft siden 1934, hvor Inger Rasmussen etablerede sin produktion i familiens bryggers ved hjælp af simple husholdningsredskaber. Siden overtog datteren Dagmar Andreasen, som gjorde Rynkeby til den virksomhed, vi er i dag. Juice og saft udgør fortsat størstedelen af vores produktion, som i dag også tæller smoothies, frugtdrikke og andre frugtbaserede fødevarer. Rynkeby Foods A/S har hovedsæde i Ringe på Midtfyn, beskæftiger godt 194 ansatte og omsætter for 974 mio. kr. (2015). Rynkeby Foods A/S står for produktion og distribution af mærkerne Rynkeby, God Morgen, Valsølille og Innocent. Se mere på www.rynkeby.dk

Info

Oprettet:
09-11-2017

Job nr.:
4590903

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
09-12-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login