Tekniker til moderne virksomhed i Odense

Fast stilling hos Produktionsteknik ApS.

 

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for Produktionsteknik ApS en dygtig og selvstændig tekniker. Der er tale om en fast stilling med tiltrædelse snarest muligt.

 

Jobbet:

 

Dine opgaver vil bestå af montering, opstilling og indkøring af PLC styrede procesmaskiner og specialmaskiner, som er i den finmekaniske kategori. Du skal selv kunne fremstille emner og små dele på henholdsvis fræser- og drejebænk, når der er behov for det. Opsætning af maskiner foregår primært i Odense.

 

Opgaver:

 

  • Montering af maskiner, mekanisk og pneumatisk
  • Opstille og indkøre maskiner
  • Drejning og fræsning af mindre dele
  • Løse mekaniske problemer

 

Vi forventer:

 

Du er uddannet industritekniker eller værktøjsmager, eller du har som minimum god erfaring inden for området. Du kan arbejde selvstændigt med montage, opstilling og indkøring af PLC styrede procesmaskiner og specielmaskiner. Det er et must, at du har erfaring med betjening af dreje- og fræsemaskiner, og ikke er bange for at tage initiativ til at få opgaverne løst. Derudover forventer vi, at du er yderst detaljeorienteret og i stand til at bevare overblikket, også når det går stærkt.

 

  • Du har erfaring med opstilling/produktion
  • Du kan læse og forstå en teknisk tegning
  • Du er fagligt passioneret, kan se løsninger og udfordres gerne på finmekaniske opgaver
  • Du er serviceminded og forstår kundens behov
  • Du er stabil, ansvarsfuld, fleksibel og arbejder selvstændigt
  • Du har kørekort B

 

Din profil: 

 

Som person er du tillidsskabende, løsningsorienteret og positiv i din tilgang til dine opgaver og omgivelser. Du hviler i dig selv og er en omgængelig person, som kan samarbejde med alle typer mennesker, og du forstår at yde en god kundeservice. Endvidere tager du ejerskab og kan bevare overblikket, når der er mange bolde i luften. Du er ligeledes struktureret, kvalitetsbevidst og omhyggelig.  

 

Vi tilbyder:

 

Vi tilbyder dig et selvstændigt og alsidigt job med mange faglige udfordringer, hvor du i den grad arbejder med frihed under ansvar. Du kommer til at samarbejde med mange spændende virksomheder, og højt serviceniveau og social ansvarlighed er i fokus. Lange vagter kan forekomme, men mødetiderne er fleksible. Du får gode og loyale kolleger, og bliver en del af et ungt team i en moderne kultur, hvor alle har en god og uformel omgangstone med hinanden. Produktionsteknik ApS er en virksomhed med ordnede forhold, hvor du tilbydes pension, sundhedsforsikring og løn efter kvalifikationer. Virksomheden tilbyder desuden dagligt betalt frokostordning.

 

Din ansøgning:

 

Er du motiveret, og matcher ovenstående dine kvalifikationer og har det din interesse, så henvend dig til os. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Tekniker Produktionsteknik”. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 7015 2010 alle hverdage.

 

Virksomheden:

 

Produktionsteknik ApS er en mindre virksomhed i Odense NV, som leverer finmekaniske løsninger og underleverandørarbejde til danske og udenlandske produktionsvirksomheder i enkelt design, høj kvalitet og med førsteklasses dokumentation. Virksomheden er kendt for en innovativ og hands-on tilgang til opgaverne, hvor man sætter en ære i at tænke ud af boksen, således at komplekse problemstillinger løses med simple løsninger. Læs mere om Produktionsteknik ApS på www.produktionsteknik.dk

 

Info

Oprettet:
15-11-2018

Job nr.:
4849587

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
20-12-2018

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login