VKAREN.DK søger en Personalekonsulent

Vi søger en ny kollega til kontoret i Odense.

Til vores kontor, centralt beliggende ved Odense Havn, søger vi en Personalekonsulent, der brænder for at servicere vores kunder og finde gode vikar- og rekrutteringsløsninger.   

 

Jobbet:

 

Som Personalekonsulent bliver du en del af vores booking afdeling, hvis fornemste opgave er at dække de ordrer, som vi får ind på vikarer. Vores kunder efterspørger   arbejdskraft på mange forskellige niveauer, og vi tilbyder både ufaglært, faglært og administrativt vikarpersonale. Du kommer primært til at arbejde med vikariater, men vil også deltage i processer vedr. try & hire og fastansættelser.

 

Opgaver:

 

  • Telefonbetjening og servicering af kunder og vikarer
  • Ordrehåndtering, dvs. at matche de rigtige vikarer til vore kunders behov
  • Afholde samtaler med vikarer/kandidater
  • Registrering af vikarer i ERP system
  • Opfølgning og evaluering med vikaren og kunden
  • Administrative opgaver i vores interne vikarsystem

 

Vi forventer:

 

Du har en administrativ baggrund eller er måske nyuddannet inden for kontor. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en industrivirksomhed eller vikarbranchen, men ikke et krav. Vi forventer, at du er serviceminded, empatisk og kan håndtere mange opgaver på én gang. Du er vant til at have en udadvendt funktion, er god til at koordinere, bevare overblikket og holde fokus. Som person er du engageret og proaktiv med øje for detaljer og muligheder. Da vi alle sidder i et åbent lokale, er det vigtigt, at du trives med et tæt samarbejde med dine kolleger i dagligdagen.

 

Vi tilbyder:

 

En spændende og alsidig hverdag i en ansvarsfuld funktion, hvor ikke to arbejdsdage er ens. Du indgår i et dynamisk og ofte hektisk miljø, hvor der er en uformel og humoristisk omgangstone. Vi giver dig mulighed for at blive en dygtig Personalekonsulent med faglig udvikling og oplæring i vores koncept og branchemæssige discipliner.

 

Du bliver en del af en professionel og veletableret virksomhed med 20 ansatte, som arbejder ud fra værdierne: Fremsynet, Nærværende, Kompetente og Engagerede. Vi har et godt brand i vikar- og rekrutteringsbranchen, er kendt for grundig udvælgelse, gode referencer og kundetilpassede løsninger.

 

Der er tale om en fast stilling på 37 timer. Arbejdstiden er kl. 8.30-16.30 mandag-torsdag og 8.30-16.00 fredag. Hver 3. uge skal du arbejde kl. 9.00-17.00 mandag-torsdag og kl. 8.30-16.00 fredag. Hver 4. uge skal du deltage i en telefonvagtordning. Vi tilbyder pensions- og sundhedsordning samt løn efter kvalifikationer.

 

Ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Personalekonsulent Odense”. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Forventet opstart er 1. september 18. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage. Vi glæder os til at høre fra dig. Du er velkommen til at læse mere om VKAREN.DK på www.vkaren.dk.

Info

Oprettet:
05-05-2018

Job nr.:
4850155

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
15-08-2018

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login