VKAREN.DK søger en frisk og ambitiøs økonomielev

Du bliver en del af vores team på kontoret i Odense.

VKAREN.DK søger en økonomielev til vores kontor i Odense C. Du bliver en del af vores stærke team af engagerede og motiverede medarbejdere, der hver især brænder for det, vi laver.

 

VKAREN.DK er et vikar- og rekrutteringsbureau, hvor vi beskæftiger os med mennesker og kompetencer. Vi arbejder inden for alle brancher og tilbyder både faglærte, ufaglærte, administrative, og mere teknisk prægede stillinger. Vi arbejder både med vikariater af forskellig varighed og løser tungere rekrutteringsopgaver.

 

Jobbet:

 

Som økonomielev hos VKAREN.DK får du en bred indsigt i hele økonomifunktionen, og vil varetage opgaver inden for følgende områder:

 

 • Finansbogholderi
 • Kreditor – debitorbogholderi
 • Budgetplanlægning
 • Rapportering
 • Afstemning
 • Løn til både timelønnede og funktionærer
 • Årsregnskab

 

Du vil under hele forløbet modtage en grundig oplæring i dine opgaver, herunder i koncernregnskab. På sigt vil du få rig mulighed for selvstændigt at præge dine opgaver og arbejdsdag.

 

Som elev hos VKAREN.DK vil du yderligere blive introduceret for de andre opgaver og funktioner, vi beskæftiger os med i huset. Dette er bl.a. kundepleje og salg samt interviews og booking af kandidater og vikarer.

 

Vi forventer:

 

 • Du er selvstændig, ansvarsbevidst og moden
 • Du har gennemført en EUX uddannelse eller tilsvarende med et godt resultat
 • Du har flair for tal og brænder for at arbejde med økonomi
 • Du er stærk i Excel og er lærenem, når det gælder IT
 • Du sætter en ære i at være effektiv og omhyggelig på samme tid

 

Som person er du positiv og åben og kan lide at kommunikere med mange forskellige slags mennesker. Du trives med struktur, men kan godt tænke alternativt, når dette kræves. Du har energi og drive og en kæmpe lyst til at lære en masse!

 

Vi tilbyder:


En spændende elevstilling i en dynamisk virksomhed. På kontoret har vi som regel meget travlt, men miljøet her er uformelt med en humoristisk omgangstone – ”Man må gerne have det sjovt, når man går på arbejde!”

 

Hos VKAREN.DK har vi i mange år oplært elever, og du vil få masser af opbakning og feedback fra dine kolleger, der altid står parat til at hjælpe og svare på dine spørgsmål.

 

Din ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer og er denne elevstilling lige dig, så henvend dig til os. Send en ansøgning og cv til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Økonomielev”. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Maria Hemmingsen på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage mellem kl. 9.00-16.00.

 

 

Info

Oprettet:
07-09-2016

Job nr.:
4277786

Periode:
Elevstilling

Ansøgningsfrist:
21-10-2016

Kontakt:
Maria Hemmingsen

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login