Vikarer til lager- og produktionsarbejde

Vikariater i Trekantområdet og i Sønderjylland.

Har du erfaring med produktions- og eller lagerarbejde, har VKAREN.DK brug for dig!

 

Jobbet:

 

Mange af vores største samarbejdspartnere er produktionsvirksomheder, og derfor søger vi altid efter erfarne, stabile og fleksible vikarer, der kan træde til, når en virksomhed har brug for ekstra hjælp.

 

Vikariaterne kan være af kortere eller længere varighed – og ofte sker det, at en af vores vikarer bliver tilbudt en fastansættelse et sted, hvor der som udgangspunkt kun var brug for en midlertidig medarbejder.

 

Din profil:

 

VKAREN.DK har samarbejdspartnere inden for mange brancher, men det vil være en fordel, hvis du har erfaring med et eller flere af følgende områder:

 

  • Træindustrien
  • Fødevarer
  • Metal
  • Gartneri / grønne områder
  • Almen lager og produktion

 

Det er en fordel, hvis du kan arbejde enkelte dage og tiltræde med kort varsel, da mange af vores vikariater starter ud fra et akut behov ”her og nu”. Endvidere er truckcertifikat en god fordel.

 

Din ansøgning:

 

Er du interesseret i vikariater i mange forskellige former for produktionsvirksomheder – og har du den rette erfaring, glæder vi os til at høre fra dig. Send cv og kort ansøgning til jobjylland@vkaren.dk, mrk. ”lager/produktion”.

 

Info

Oprettet:
22-03-2018

Job nr.:
4799701

Periode:
Vikariater

Ansøgningsfrist:
22-05-2018

Kontakt:
Carina Kruse

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login