Nye medarbejdere og øget fokus

 

Vi siger velkommen til vores nye kollegaer...

 

Mette Kotewitz  

 

En solid baggrund i vikar & rekrutteringsbranchen gør, at Mette er ansat som chefkonsulent. De seneste 2 år har hun været hos JKS Staffing.

 

Hendes primære opgave har været at opsøge, afdække og indfri virksomhedernes behov for fleksibel vikarløsning samt fastansættelse af nyt personale. 

 

Mette er oprindeligt salgsuddannet, og har været beskæftiget med salg og service i mere end 20 år. Hun har erfaring fra detailbranchen dels som salgskonsulent, salgskoordinator, produktunderviser samt som selvstændig erhvervsdrivende.

 

Christina Ørgaard Larssen

 

Christina kommer fra vikar og rekrutteringsbranchen. Senest JKS Staffing, hvor hun samlet har 6 års  erfaring.   

 

Hendes primære opgaver har været at, matche medarbejdere efter kundernes behov for personale. Hun har stået for stillingsopslag, afholdelse af samtaler med kandidater,  udarbejdelse præsentationer samt kunde og  personalepleje. 

 

Christina har et stort kendskab til branchen,  og hele processen i forhold til vikaransættelse. 

 

Christina er oprindeligt uddannet salgsassistent, og har altid arbejdet med salg og service. Hun har erfaring som kunderådgiver, kundeserviceleder samt salgskoordinator inden for mobilløsninger.

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login