VKAREN.DK søger pakkeoperatører til Langeskov

Try & Hire

Er du hurtig på fingrene og har du lyst til produktionsarbejde?

Om jobbet:

VKAREN.DK søger for spændende international produktionsvirksomhed i Langeskov, 3 pakkeoperatører til Try & Hire forløb. Dette betyder, at du de første tre måneder er ansat gennem VKAREN.DK og derefter bliver fastansat i virksomheden. Løn og overenskomstvilkår er de samme i denne periode, som ved ansættelse direkte i virksomheden. Din anciennitet fra de første tre måneder bliver overført til virksomheden ved fastansættelse.

Vi søger både til skiftehold dag/aften samt fast nat.

De primære opgaver er:

  • Pakning ved maskiner
  • Kvalitetskontrol af produkter
  • Forefaldende opgaver i produktionen

Du indgår i en rotationsordning, så du bliver oplært i at pakke og betjene flere forskellige maskiner. Der findes sterile områder i produktionen, hvorfor der er stor fokus på hygiejne og særlige regler i den forbindelse.

Arbejdstiderne på skiftehold dag er kl. 6.00-14.00 og aften kl. 14.00-22.00. På skiftehold arbejder man en uge på dag og herefter en uge på aften.

Arbejdstiden på nat er kl. 22.00-06.00.

Vi forventer:

Vi ser helst, at du har erfaring som pakkeoperatør eller har prøvet andre former for produktionsarbejde. Det er vigtigt, at du er hurtig på fingrene, da en del af arbejdet foregår ved pakkebånd. Din uddannelse og baggrund er ikke afgørende.

Vi forventer, at du taler, læser og skriver dansk samt kan fremvise en straffeattest.

Din profil:

Du er omstillingsparat, selvkørende og samtidig en teamplayer, der forstår vigtigheden i at løfte i flok. Du har et godt overblik og et smil på læben, også når der er travlt. Som kollega har du et humør og en energi, der smitter positivt af på dine omgivelser.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder ansættelse i en spændende virksomhed med ordnede forhold. Miljøet i produktionen er kendetegnet ved en uformel tone og godt samarbejde. Løn og tillæg ifølge overenskomst.

Ansøgningen:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send en kort ansøgning og dit CV mærket ”Pakkeoperatør Langeskov” til jobfyn@vkaren.dk. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Maria Hemmingsen på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage kl. 9.00-16.00

Vi glæder os til at høre fra dig.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 01/07/2021

Lokation: Fyn

Branche: Produktion

Ansøgningsfrist: 06/09/2021

Kontaktperson

Maria Hemmingsen

Chefkonsulent

E-mail: jobfyn@vkaren.dk

Luk menu