VKCONSULTING søger projektleder til vandforsyning hos Vestforsyning i Holstebro

Fastansættelse

Har du en teknisk baggrund og erfaring med at systematisere og behandle større datamængder, og ønsker du at bidrage med at sikre rent drikkevand til de kommende generationer?

Om jobbet:

VKCONSULTING søger for Vestforsyning i Holstebro en stærk projektleder der vil være med til at sikre rent drikkevand for kommende generationer. Vestforsyning arbejder hver dag for at skabe en bæredygtig lokal multiforsyning, der giver værdi for deres kunder og det lokalsamfund de er en del af. De indgår aktivt i partnerskaber med lokale virksomheder og andre professionelle aktører omkring udvikling af fremtidens løsninger. Stillingen som projektleder i vandforsyningen er organisatorisk placeret i Vandforsyningen i Vestforsyning Erhverv A/S. Vandforsyningen udfører anlægs- og driftsarbejde for at levere og sikre rent drikkevand.

Med reference til afdelingslederen i Vand, bliver du en del af 14 medarbejdere i Vandforsyningen. Stillingen indebærer et tæt samarbejde på tværs af afdelingerne og med interne GIS-medarbejdere i koncernen. Du vil ligeledes have tæt kontakt til montørerne ude i forsyningsdelen.

Dine primære ansvarsopgaver:

  • GIS-planlægningsværktøjer til tilrettelæggelse af både drift og investeringer.
  • Dataforædling af vandforsyningens anlægsinformationer i GIS og SRO
  • Datahåndtering og optimering af vandkvalitet, energiforbrug mv.

Af sekundære opgaver vil du bl.a. skulle:

  • Deltage i projektledelse af forsyningsrenoveringer, udbygning, byggemodninger m.m.
  • Deltage i håndtering og besvarelse af kundehenvendelser, driftsproblemer, tilsyn (ift. rapportering)

Foruden ovenstående opgaver, vil du skulle deltage i den daglige drift af værker og arbejdsfordeling mellem montørerne i samarbejde med overmontøren. Der kan være behov for, at du kan udlånes til, at deltage i koncerninterne og eksterne samarbejdsrelationer efter aftale med afdelingslederen for vand. Det vil være nødvendigt, at du løbende holder dig orienteret om forhold, der kan have betydning for løsning af de i stillingen henlagte opgaver, herunder gennemgang af love, bekendtgørelser og lignende. Hvis påkrævet forventes du, at deltage i relevant efteruddannelse.
Som forsyning leveres der løsninger for borgerne 24-7. Der kan derfor i begrænset omfang være behov for, at du står til rådighed ved akutte driftssituationer, driftsforstyrrelser, sygdom eller lign.

Vi forventer:

Der kan være mange indgange til jobbet. Du kan måske have en gymnasial baggrund og derefter læst videre til bl.a. ingeniør, du kan være maskinmester eller du kan have en håndværksmæssig baggrund. Vigtigst er det, at du har en teknisk baggrund og har flair for/erfaring i, at systematisere og håndtere datamængder. Du skal trives med de administrative opgaver, da det er den væsentligste del af jobbet. Du har forståelse for data, men også for driften og du tænker forsyningsbehov. Det er en fordel, hvis du har kendskab til GIS og/eller SRO. Som person har du en systematisk tilgang til opgaveløsning, du er løsningsorienteret og kan arbejdet selvstændigt og tager ansvar for opgaven. Da projekterne kan løbe over tid, er det vigtigt du er vedholdende og kan skifte fokus mellem opgaverne. Som kollega er du en holdspiller, der trives med at samarbejde på tværs af afdelingerne.

Vi tilbyder:

En stilling på en arbejdsplads, der er kendetegnet ved dedikerede og erfarne kolleger. Vi tilbyder gode udviklings- og kompetencemuligheder, stor frihed under ansvar og en enestående mulighed for medindflydelse på din hverdag. Du bliver en del af en virksomhed med lav personaleomsætning, flekstid, en aktiv personaleforening og fokus på medarbejdertrivsel.

Stillingen er fuld tid med løn efter kvalifikationer, pension samt sundhedsordning.

Om virksomheden:

Vestforsyning er et multiforsyningsselskab, som håndterer el, spildevand og fjernvarme i Holstebro. Vestforsyning er medejere af MEC (Maabjerg Energy Center), som pt. Består af et biogasanlæg og et affalds- og biomassefyret kraftvarmeværk. Derudover driver de flere kommercielle aktiviteter blandt andet vindmøller, gadebelysning og el-salg. Virksomheden arbejder hver dag for at være en bæredygtig lokal multiforsyning. Det er en selvstændig koncern ejet af Holstebro Kommune med ca. 170 medarbejdere.
Holstebro kommune er inde i en rivende udvikling, som giver nye muligheder, som virksomheden hver dag arbejder på at udvikle til gavn for kunder, ejer, samarbejdspartnere og samfundet generelt.

Ansøgningen:

Vil du være med til at udvikle fremtidens forsyning så send din ansøgning, CV og andre relevante bilag via linket i annoncen så hurtigt som muligt.

Arbejdssted: Vestforsyning, Nupark 51, 7500 Holstebro.

Rekrutteringsprocessen varetages af VKCONSULTING – en del af VKAREN.DK.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Susanne Mørch Svendsen på tlf. 70 20 15 12.

Ledig stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 22/12/2022

Lokation: Jylland

Branche: Teknik

Ansøgningsfrist: 19/01/2023

Kontaktperson

Susanne Mørch Svendsen

Rekrutteringskonsulent

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 70201512

Luk menu