VKAREN.DK søger en regnskabsmedarbejder til virksomhed i Vejle-området

Vikariat

Du bliver en del af et team på fire dygtige medarbejdere, og du får en hverdag, hvor opgaverne er alsidige og mange, og hvor der er stort fokus på samarbejde

Om jobbet:

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for kunde i Vejle-området, en regnskabsmedarbejder. Der er tale om et længerevarende vikariat på ca. 5 måneders varighed med opstart hurtigst mulig. Som udgangspunkt er stillingen på fuld tid, men evt. deltid vil også være muligt.

Vi søger en ansvarsbevidst og engageret regnskabsmedarbejder til virksomhedens finansafdeling. Du bliver en del af et team på fire dygtige medarbejdere, og du får en hverdag, hvor opgaverne er alsidige og mange, og hvor der er stort fokus på samarbejde.

Med stillingen følger en bred vifte af økonomiopgaver, men du vil også have mulighed for selv at være med til at præge og udvikle stillingen. Vigtigst er det, at du en solid forståelse for tal og økonomi og bliver motiveret af systemer og struktur.

Opgaver:

  • Debitorhåndtering
  • Kreditorhåndtering
  • Afløser ved lønkørsel og andre lønrelaterede opgaver under ferier
  • Hensættelser og periodiseringer
  • Fakturering
  • Øvrig relevant bogføring, afstemning og dokumentation
  • Bistå ved månedsrapporter
  • Bistå ved budget/forecast proces
  • Diverse ad-hoc økonomiopgaver

Vi forventer:

Du brænder for at arbejde med tal og har en relevant uddannelse og baggrund inden for regnskab/økonomi og erfaring med ovennævnte opgaver. Du har en veludviklet regnskabsforståelse og gode referencer fra tidligere job. Det er et krav, at du har erfaring med Navision NAV eller et andet ERP-system samt Office pakken, især Excel.

Du arbejder selvstændigt og struktureret med stort overblik, og du trives i et dynamisk miljø, hvor du vil få stor frihed under ansvar. Du er proaktiv og dedikeret og god til at overholde deadlines og følge opgaverne til dørs. Du er positiv og udadvendt, og kan lide en hverdag i en organisation med et højt tempo, hvor ingen dage er ens.

Vi tilbyder:

Et længerevarende vikariat med varierende og udfordrende opgaver, og en arbejdsplads, hvor strukturen er flad, og hvor det er en selvfølge, at man hjælper og sparrer med hinanden. Du får rig mulighed for at udvikle dine evner inden for regnskab i et uformelt miljø, der er præget af gensidig respekt og godt kollegaskab.

Ansøgningen:

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Regnskabsmedarbejder Vejle”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marianne Rishede på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 10/06/2021

Lokation: Jylland

Branche: Økonomi og regnskab

Ansøgningsfrist: 10/07/2021

Kontaktperson

Marianne Rishede

Rekrutteringskonsulent

E-mail: rekruttering@vkaren.dk

Luk menu