VKCONSULTING søger en Servicetekniker til virksomhed i Vejle-området

Fastansættelse

Har du hænderne godt skruet på, og brænder du for en hverdag, hvor du kombinerer besøg hos kunderne i marken med administrative opgaver og telefonisk support? Så kan det være dig, vi søger til denne nyoprettede stilling

Om jobbet:

Virksomheden tilbyder en bred vifte af løsninger til både private og kommercielle projekter, primært laminatgulve i det danske marked. Virksomheden forhandler via landets store byggemarkedskæder og tæppehuse.

Som Servicetekniker får du en særdeles selvstændig stilling, hvor du får ansvaret for reklamationsbehandlingen i Danmark samt den produktionstekniske support ved kundeforespørgsler via mail eller telefon. Du rapporterer til den norske produktservicechef, men til dagligt refererer du til den danske salgschef.

Opgaver:

  • Assistere slutbrugeren og sælgerne ved reklamationer og montageudfordringer
  • Telefonisk support og reklamationsbehandling
  • Vurdere reklamationer on-side hos kunde/slutbruger
  • Give en ekstra hånd i marken, når der skal skiftes skilte og prøver i udstillinger hos kunden
  • Lægge lidt gulve i udstillinger og hos kunden
  • Opbygge messeudstillinger og hjælpe sælgerne
  • Hjælpe projektkunder m.m.
  • Rådgive kunder i gulvlægning og vedligehold
  • Praktiske såvel som administrative ad-hoc opgaver

Din base vil være et hjemmekontor på din bopæl, men virksomheden vil sørge for en solid og grundig sidemandsoplæring.

Vi forventer:

Din uddannelse er ikke afgørende for succes i denne stilling. Du har evt. en teknisk eller håndværksmæssig baggrund, erfaring fra bygge- eller gulvbranchen eller lignende. Vigtigst er det, at du er praktisk anlagt, har hænderne godt skruet på og i det hele taget er en rigtig handy man. Du har gode kommunikative evner, der gør, at du kan tale med alle slags mennesker. Derudover har du økonomisk sans og en veludviklet forretningsforståelse. Administrativt er du vant til at benytte Office-pakken, og du er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt på minimum dansk og gerne engelsk/norsk.

Din profil:

Du er udadvendt og har et drive og et engagement, der smitter positivt af på dine omgivelser. Som person er du selvkørende og arbejder langsigtet og løsningsorienteret, og det er vigtigt, at du både er serviceminded og i stand til at skære igennem og træffe en beslutning, når situationen kræver det. Du trives i en vejledende og rådgivende rolle og vægter samarbejde og godt kollegaskab meget højt.

Vi tilbyder:

Du får en alsidig og selvstændig stilling med en høj grad af frihed under ansvar i en virksomhed i voldsom vækst med en sund økonomi og klar strategi for fremtiden. Du bliver en del af et team, som sætter pris på en direkte, uformel og humoristisk tone, og som værdsætter det sociale sammenhold, både på og udenfor arbejdspladsen.

Du tilbydes fast månedsløn efter kvalifikationer samt gulplade bil.

Ansøgningen:

Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

Søg via dette link:

Servicetekniker

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 29/04/2021

Lokation: Jylland

Branche: Kontor, Håndværk

Ansøgningsfrist: 29/05/2021

Kontaktperson

Marianne Rishede

Rekrutteringskonsulent

E-mail: vkconsulting@vkaren.dk

Luk menu