VKAREN.DK i Odense søger en rekrutteringskonsulent til intern stilling

Fastansættelse

Kunne du tænke dig at arbejde med rekruttering og search af kandidater indenfor industrien, og trives du med tempo og alsidighed? Så er det måske netop dig vi søger til vores stærke team i denne nyoprettede stilling.

Om jobbet:

Hos VKAREN.DK bliver du en del af et engageret team, der brænder for det enkelte menneskes kompetencer og for at gøre en forskel for vores kunder. Som rekrutteringskonsulent bliver din mission at matche vores kunders ønskeprofil med den helt rette kandidat. Med afsæt i vores interne rekrutteringsproces får du ansvar for at afdække virksomheds- og jobprofil samt varetage search, udvælgelse og interview af kandidater.

Nøgleopgaver:

  • Afdække den enkelte rekrutteringsopgave med kunden i centrum
  • Udfærdige stillingsopslag samt iværksætte annoncering på jobportaler og sociale medier
  • Search, udvælgelse og kandidatsamtaler
  • Udfærdige kandidatpræsentationer samt stå for referenceindhentning
  • Indgå i driftsarbejdet i VKAREN.DK ift. afholdelse af kandidatsamtaler, oprettelse og booking af ordrer

Vi forventer:

Du kan have flere indgangsvinkler til stillingen, men vi ser gerne, at du har erfaring fra industrien. Du kan fx sidde i en administrativ stilling i en produktionsvirksomhed eller være teknisk uddannet med kommerciel erhvervserfaring. Dine rekrutteringsopgaver kommer til at omfatte faggrupper indenfor industrien såsom operatører, smede og elektrikere.

Du elsker at have mange bolde i luften, er god til at skabe et overblik og systematisk administrere din tid og opgaver. Da vi ofte håndterer mange opgaver på én gang, er det vigtigt, at du er god til at projektstyre, er selvdreven og kan lide et højt tempo, hvor du konstant er på jagt efter det bedste match. Du er vant til at arbejde med IT, herunder MS Office, og har gerne har kendskab til ERP- eller HR-systemer.

Din profil:

Da du arbejder med mennesker og er med til at skabe relationer og match mellem kunder og kandidater, er det vigtigt, at du har en god intuition og forretningsforståelse. Som person er du udadvendt, opsøgende og nysgerrig. Du arbejder med en struktureret tilgang til dine opgaver, er serviceminded og i stand til at bevare overblikket Du besidder et højt energiniveau og forstår, at din succes skabes i samarbejde med kunden. Du er af natur løsningsorienteret, vedholdende og arbejder målrettet for det bedste resultat.

Vi tilbyder:

Du bliver en del af VKAREN.DK, et landsdækkende og ejerledet vikar- og rekrutteringsbureau, som er stiftet i 2003. Vi er kendt i branchen for kundetilpassede løsninger, grundig udvælgelse og gode referencer, og vi arbejder kontinuerligt for de langsigtede relationer. Vores værdier – fremsynet, kompetent, engageret og nærværende – er centrale i det arbejde vi udfører og den måde, vi møder både kunder og kandidater på.

Du får base på vores kontor i Odense lige overfor Storms Pakhus. Sammen med dine nærmeste kolleger får du en meget alsidig hverdag med store frihedsgrader og selvstændigt ansvar. Vores omgangstone er uformel og humoristisk, og vi går ikke på kompromis med arbejdsglæden, selvom det går stærkt. Godt kollegaskab er i højsæde, vi hjælper hinanden og skaber succes i fællesskab. Du får en grundig oplæring i vores koncept og interne processer, så du føler dig godt klædt på til at løfte en vigtig funktion med en bred kontaktflade.

Der er tale om en fast stilling og lønnen forhandles individuelt efter kvalifikationer. Vi har fælles morgenmad tirsdag og frokostordning om fredagen. Vi har desuden en stærk kultur på tværs af vores lokationer, som vi blandt andet styrker gennem flere årlige, sociale arrangementer.

Ansøgningen:

Kan du se dig selv blive en del af holdet, skabe værdi og finde det rigtige match mellem kunde og kandidat, hører vi meget gerne fra dig. Du søger stillingen via linket her på siden. Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når vi finder det helt rigtige match. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Line Dybvald Askær på tlf. 70 15 20 10. Vi glæder os til at høre fra dig.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 29/07/2022

Lokation: Fyn

Branche: Kontor

Ansøgningsfrist: 02/09/2022

Kontaktperson

Line Dybvald Askær

Rekrutteringskonsulent

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu