VKCONSULTING i Odense søger en Rekrutteringskonsulent

Fastansættelse

Kunne du tænke dig at arbejde med rekruttering og search af kandidater, og trives du med tempo og alsidighed?

Om jobbet:

Som rekrutteringskonsulent hos VKCONSULTING bliver du en del af et engageret team, der løser en bred vifte af rekrutterings- og konsulentopgaver samt Try & Hire. Med afsæt i vores interne rekrutteringsproces får du ansvar for at afdække virksomheds- og jobprofil samt varetage search og udvælgelse af kandidater. Du er med til at skabe et match mellem vores kunders behov for nye medarbejdere, og dine kandidater og bliver bindeled mellem salgs- og KAM kollegaer på tværs af vores afdelinger rundt i landet.

Nøgleopgaver:

  • Afdække virksomheds- og jobprofil i samarbejde med kunder og kollegaer
  • Udfærdige stillingsopslag og koordinere annoncering med jobportaler og medier
  • Search, udvælgelse og samtaler med kandidater
  • Udfærdige kandidatpræsentationer, tage referencer og endelig vurdering af profilerne
  • Kundekontakt og koordinering af samtaler og DISC/MPA samt oprettelse i systemet
  • Korrespondance og bindeled på mange organisatoriske niveauer

Vi forventer:

Vi ser gerne, at du har erfaring fra HR- eller rekrutteringsbranchen eller fra en produktionsvirksomhed. Det er en fordel, hvis du er teknisk uddannet eller har anden kommerciel baggrund. Du elsker at have mange bolde i luften, er god til at skabe et overblik og systematisk administrere din tid og opgaver. Da vi ofte håndterer mange opgaver på én gang, er det vigtigt, at du er god til at projektstyre, er selvdreven og kan lide et højt tempo, hvor du konstant er på jagt efter det bedste match. Det er et krav, at du er vant til at arbejde med IT, herunder MS Office og et eller flere ERP-systemer. Vi arbejder i HR systemet Elvium, men det er ikke et krav, at du har kendskab til det.

Din profil:

Da du arbejder med mennesker og er med til at skabe relationer og match mellem kunder og kandidater, er det vigtigt, at du har en god intuition, er analytisk og har forretningsforståelse. Som person er du udadvendt, opsøgende og nysgerrig. Du arbejder med en struktureret tilgang til dine opgaver, er serviceminded og i stand til at bevare overblikket, har et højt energiniveau og forstår, at din succes skabes i samarbejde med kunden. Du er af natur løsningsorienteret, vedholdende og arbejder målrettet for det bedste resultat.

Vi tilbyder:

En spændende hverdag med stort indhold og frihed under ansvar. Du bliver en del af en professionel og veletableret virksomhed med 20 ansatte, som arbejder ud fra værdierne: Fremsynet, Nærværende, Kompetente og Engagerede. Vi har et godt brand i vikar- og rekrutteringsbranchen, er en del af VKAREN.DK og er kendt for grundig udvælgelse. Der er tale om en fast stilling på 37 timer. Vi tilbyder pensions- og sundhedsordning samt løn efter kvalifikationer.

 

Ansøgningen:

Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest. Grundet sommerferie behandles ansøgninger fra uge 32.

Søg via dette link:

Rekrutteringskonsulent

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 16/07/2021

Lokation: Fyn

Branche: Kontor

Kontaktperson

Marlene Bak

Chefkonsulent

E-mail: marlene@vkaren.dk

Luk menu