VKAREN.DK – Fredericia søger en Kunde- og personalekonsulent

Fastansættelse

Til vores kontor, centralt beliggende i Fredericia, søger vi en Kunde- og personalekonsulent, som brænder for at servicere vores kunder med vikar- og rekrutteringsløsninger

Om jobbet:

Som Kunde- og personalekonsulent skal du håndtere ordrer og forespørgsler på personale til vikar- eller fastansættelser. Din kontakt til kunderne er primært på telefonen, hvor du i samarbejde med dine kollegaer og vores kunder koordinerer behovet for kompetencer og personale. Ud fra behovsafdækning foretager du screening, udvælgelse og match samt afholder samtaler og tager referencer. Der vil ligeledes være administrative opgaver som oprettelse af stillingsopslag, registrering i ERP-system og løbende opfølgning med vikarer og kunder.

Vi forventer:

Vi ser gerne, at du har erfaring fra branchen eller en lignende stilling, gerne med en baggrund fra en industri- eller produktionsvirksomhed, der gør, at du har kendskab til opgaver og kompetencer indenfor dette felt. Det er afgørende, at du elsker at få tingene til at gå op i en højere enhed og bevare overblikket. Du arbejder derfor målrettet og trives i et foranderligt miljø, hvor du og din kollega i fællesskab løfter de daglige opgaver og støtter op om hinanden. Du har et godt kendskab til IT og er vant til at arbejde i ERP systemer.

Din profil:

Som person er du selvdreven, opsøgende og tager ejerskab. Du kan arbejde selvstændigt, er forretningsorienteret og relation skabende med en struktureret tilgang til dine opgaver. Du er serviceminded og i stand til at bevare overblikket, har et højt energiniveau og forstår, at din succes skabes i samarbejde med kunden. Du er af natur løsningsorienteret og sætter en ære i at skabe det bedste resultat.

Vi tilbyder:

En spændende og alsidig hverdag i en ansvarsfuld funktion, hvor du skal løse spændende, udfordrende og varierende opgaver. Du bliver en del af VKAREN.DKs team, hvor der er en uformel og humoristisk omgangstone. Vi giver dig mulighed for at blive en dygtig konsulent med faglig udvikling og oplæring i vores koncept og branchemæssige discipliner.

Vi er en professionel og veletableret virksomhed, som arbejder ud fra værdierne: Fremsynet, Nærværende, Kompetente og Engagerede. Vi har et godt brand i vikar- og rekrutteringsbranchen, er kendt for grundig udvælgelse, gode referencer og kundetilpassede løsninger.

Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr. uge. Arbejdstiden er kl. 8.30-16.30 mandag-torsdag og 8.00-16.00 fredag. Hver 6. uge skal du deltage i en telefonvagtordning. Vi tilbyder pensions- og sundhedsordning samt løn efter kvalifikationer.

Ansøgningen:

Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

Søg via dette link:

Kunde- og personalekonsulent

 

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 13/07/2021

Lokation: Jylland

Branche: Kontor

Kontaktperson

Carsten Deleuran

Salgschef

E-mail: carsten@vkaren.dk

Luk menu