VKAREN.DK og VKCONSULTING søger en salgskonsulent til vores sjællandske kontor i Roskilde

Fastansættelse

I et jobmarked med stor efterspørgsel efter både fast og fleksibel arbejdskraft, er værdien af dit arbejde som salgskonsulent at sikre, at vores kunder kan opfylde ordrer og vækste.

Om jobbet:

Som Salgskonsulent har du primært fokus nysalg, mersalg, udvikling og vedligehold af eksisterende kunder indenfor både industrien og kontorområdet. Du opbygger og fastholder gode relationer, hvor du i samspil med dine kunder, rådgiver om løsninger og muligheder indenfor vores forretningsområder. Jobbet indeholder alle elementer fra mødebooking, behovsafdækning, tilbud til salg og forhandling samt opfølgning.

Vi forventer:

  • Du har et stort drive og udviklingsmindset
  • Du trives i en udadvendt rolle og har god salgserfaring
  • Du er motiveret og ihærdig i din tilgang til kundeløsninger
  • Du er tillidsskabende, agerer professionelt og forstår at identificere en problemstilling
  • Du har relevant erfaring fra det private erhvervsliv og gerne fra branchen
  • Du finder det naturligt at netværke – også udenfor normal arbejdstid
  • Du har et godt kendskab til IT og er struktureret i din tilgang til CRM-systemer

Din profil:

Vi forventer ikke, at du er clairvoyant, men du har en god intuition, er agil og fremsynet. Som person er du selvstændig, forretningsorienteret og er lidt af en relationel ninja. Du færdes ubesværet på både direktionsgange og i produktionen og er pligtopfyldende, empatisk og forhandlingsvant. Din succes skabes i samarbejde med kunden – og i samarbejde med dit team af kolleger – og du er af natur løsningsorienteret, vedholdende og resultatorienteret.

Vi tilbyder:

Du bliver en del af VKAREN.DK og VKCONSULTING, som er et landsdækkende, ejerledet vikar- og rekrutteringsbureau stiftet i 2003. Vi samarbejder med en lang række kendte brands og er kendt i branchen for kundetilpassede løsninger, grundig udvælgelse og vi arbejder kontinuerligt for de langsigtede relationer. Du arbejder ud fra vores kontor i et hyggeligt byhus overfor Roskilde Station og er villig til at bruge egen bil.

Du bliver en del af et mindre team med vindermentalitet og en uformel, humoristisk omgangstone. Vi har stort fokus på at styrke hinanden og et team-DNA baseret på tillid og gensidig sparring. Du får en spændende og alsidig hverdag med et stort, selvstændigt ansvar og tilsvarende friheds-grader. Vi sikrer, at du får en grundig oplæring i vores koncept og interne processer, så du føler dig godt klædt på til at løfte opgaven. Vi har fælles morgenmad og frokostordning om fredagen og en stærk kultur på tværs af vores lokationer, som vi blandt andet styrker gennem flere årlige, sociale arrangementer.

Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr. uge og vi tilbyder pensions- og sundhedsordning samt løn efter kvalifikationer.

Se mere på www.vkaren.dk

Ansøgningen:

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, så tøv ikke med at uploade din ansøgning allerede i dag!

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Anne Mette Skytte Jacobsen på tlf. 7015 2012 i tidsrummet kl. 9-16 på hverdage.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 30/03/2022

Lokation: Sjælland

Branche: Salg, indkøb og marketing

Kontaktperson

Anne Mette Skytte Jacobsen

Rekrutteringskonsulent

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 70152012

Luk menu