VKAREN.DK Rekruttering søger produktionsmedarbejdere til international virksomhed i Vejle

Fastansættelse

Vil du med på en spændende vækstrejse i en international kompositvirksomhed i Vejle? Så har du muligheden her!

Om jobbet:

Elektro-Isola A/S fremstiller og forædler nogle af verdens bedste kompositmaterialer, der efterspørges i en lang række industrier over hele verden. Produkterne kendetegnes ved en optimal kombination af elektriske, termiske og mekaniske egenskaber, hvilket gør komponenterne velegnede som konstruktionsmaterialer i fx vindmøller, transformatorer, hospitalsscannere og andre højteknologiske funktioner i det globale samfund.
Vi søger til fastansættelse produktionsmedarbejdere til fast daghold og til fast nathold til rørafdelingen. Dine opgaver vil være fremstilling af rør i mange forskellige størrelser. Du finder dorn i den ønskede størrelse, omstiller maskiner, starte vikling af rør, overvåger processen, udfører visuel kvalitetskontrol og måler tolerancer.

Vi forventer:

Du har en positiv tilgang til at lære nyt og du trives med selvstændigt arbejde, hvor du tager ansvar for dine opgaver. Vi forestiller os, at du har erfaring med produktion og maskinpasning, men du kan også være mekaniker, cykelsmed eller noget helt tredje. Vigtigst er det at du er positiv, sætter en ære i dit arbejde, og ønsker at blive en del af velfungerende afdeling, hvor samarbejde og kvalitet er i højsæde. Teknisk forståelse er vigtig, og der er en forventning om, at du er fortrolig med IT-systemer.

Din profil:

Du får energi af at være en god holdspiller, der aktivt byder ind i teamet. Du har et godt drive, er engageret og vedholdende i dit arbejde, og har en positiv holdning samt et godt humør. Du tager ansvar for egne opgaver, har øje for detaljer, god ordenssans og går ikke på kompromis med kvaliteten i dit arbejde.

Vi tilbyder:

Et spændende og udfordrende job i en international virksomhed med dygtige kollegaer og en stærk teamspirit. Elektro-Isola A/S gennemgår en spændende vækstrejse, som du nu har mulighed for at præge og blive en del af. Virksomheden er velrenommeret og kendt for at passe godt på sine medarbejdere, hvilket bl.a. kommer til udtryk i, at over 40 personer har holdt 40-års jubilæum i virksomheden.
Der tilbydes en attraktiv løn, samt pension, fritvalg og sundhedssikring.

Om virksomheden:

Elektro-Isola A/S er en familievirksomhed stiftet i 1921. Virksomheden er kendt for sin høje kvalitet af innovative kompositmaterialer, der bruges verden over i fx rumfarts- og medicinalindustrien. Som global leverandør tager Elektro-Isola A/S ansvar for FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling med særlig fokus på verdensmål 8 og 12, der relaterer sig til henholdsvis anstændige jobs og økonomisk vækst samt ansvarligt forbrug og produktion.
Elektro-Isola A/S er både kvalitetscertificeret efter ISO 9001-standarden samt miljøcertificeret efter ISO 14001-standarden. Virksomheden fejrede 100-års jubilæum i 2021 ved at tilslutte sig Science Based Targets, og derved forpligte sig til at nedbringe deres CO2-udledning med 50% i perioden 2018-2030.
Se mere om virksomheden her.

Ansøgningen:

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, og brænder du for at blive en del af teamet, hører vi meget gerne fra dig. Send en ansøgning og CV til jobjylland@vkaren.dk Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når rette match er fundet. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Sabrina Andergren på tlf. 70 15 20 11 alle hverdage.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 07/10/2022

Lokation: Jylland

Branche: Produktion

Ansøgningsfrist: 04/11/2022

Kontaktperson

Sabrina Andergren

Kunde- og personalekonsulent

E-mail: jobjylland@vkaren.dk

Tlf.: 70152011

Luk menu