VKAREN.DK Rekruttering søger bygningsmalere til Malerfirmaet Hjerrild & Riisbjerg i Otterup

Fastansættelse

Vil du være en del af en spændende virksomhed, der værdsætter godt håndværk og hylder faglig stolthed? Så er det måske dig vi mangler i malerteamet.

Om jobbet:

Der er travlt i malerforretningen på Nordfyn og derfor søger Malerfirmaet Hjerrild & Riisbjerg nu to dygtige bygningsmalere med opstart hurtigst muligt.
Du bliver en del af et fagligt stærkt malerteam, der rummer både lærlinge og erfarne malersvende. Dine arbejdsopgaver favner alle aspekter af malerfaget fx spartling, opsætning af filt og tapet samt malerarbejde indendørs og udendørs.
Her er en stilling, hvor du får mulighed for at fordybe dig i din faglighed og bruge dine kompetencer indenfor hele malerfaget. Du får administrativ backup fra kontoret i Otterup, hvorfor du kan fokusere på maleropgaven hos den enkelte kunde.

Vi forventer:

Du er faglært maler og brænder for at levere et godt stykke arbejde hver gang. Det er ikke afgørende, om du har mange eller få års erfaring. Det vigtigste er, at du er kvalitetsbevidst omkring dit arbejde og overholder dine aftaler både internt og eksternt. Tillid, hjælpsomhed og frihed under ansvar er nøgleord i virksomheden.

Din profil:

Malerfirmaet Hjerrild & Riisbjerg servicerer fortrinsvis private kunder på både små og større projekter, hvorfor det forventes af du er serviceminded og kan snakke med kunderne i øjenhøjde. Du er imødekommende og trives med at være en del af et team, hvor faglig sparring og godt humør er vigtige faktorer. Du er selvstændig, omstillingsparat og sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk hver gang.

Vi tilbyder:

Stillingen er lavet som en 3 måneders ’Try & Hire’ med efterfølgende fastansættelse, hvis rette match mellem virksomhed og kandidat er til stede. Du tilbydes en spændende stilling i en alsidig hverdag, hvor der er tillid til, at du løser opgaverne tilfredsstillende for kunderne – selvfølgelig med support og oplæring fra dine malerkollegaer.
Som bygningsmaler hos Hjerrild & Riisbjerg er du omfattet af overenskomst og tilbydes pensionsordning samt sundhedssikring. Løn forhandles efter kvalifikationer.

Om virksomheden:

Malerfirmaet Hjerrild & Riisbjerg blev grundlagt i 2009 med ønsket om en stærk faglig profil, hvor kvalitet og god kundeservice går hånd i hånd. Virksomheden favner alle aspekter af malerfaget, lige fra spartling og opsætning af tapet til facadebehandling og maling af døre og vinduer. Den faglige ekspertise bruges naturligvis også til at rådgive virksomhedens mange kunder, fx omkring farve- og materialevalg.
I januar 2022 fusionerede Malerfirmaet Hjerrild & Riisbjerg med CT Elteknik med det formål at samle administrationen og dermed frigøre ressourcer til det faglærte malerarbejde.

Ansøgningen:

VKAREN.DK Rekruttering er ansvarlig for rekrutteringsprocessen. Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send venligst en kort ansøgning og dit CV mærket ”Bygningsmaler” til rekruttering@vkaren.dk. Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når rette kandidat er fundet. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Line Dybvald Askær på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Ledig stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 15/08/2022

Ansøgningsfrist: 14/09/2022

Kontaktperson

Line Dybvad Askær

Rekrutteringskonsulent

E-mail: rekruttering@vkaren.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu