VKAREN.DK Rekruttering søger CNC-operatør til dreje- og fræseafdelingen for Elektro-Isola A/S i Vejle

Fastansættelse

Besidder du et godt overblik og brænder du for produktionsmiljøet? Så har du nu chancen for komme med på en enestående vækstrejse hos den spændende, internationale kompositvirksomhed!

Om jobbet:

Elektro-Isola A/S fremstiller og forædler nogle af verdens bedste kompositmaterialer, der efterspørges i en lang række industrier over hele verden. Produkterne kendetegnes ved en optimal kombination af elektriske, termiske og mekaniske egenskaber, hvilket gør komponenterne velegnede som konstruktionsmaterialer i fx vindmøller, transformatorer, hospitalsscannere og andre højteknologiske funktioner i det globale samfund.

Som CNC-operatør bliver du en del af dreje- eller fræseafdelingen, hvor kompositmaterialet i henholdsvis rør og plader bearbejdes. Der anvendes CNC-styrede dreje- og fræsemaskiner såsom Okuma, Nakamura og CMS. Dine ansvarsområder vil matche dit kompetenceniveau og vil fx omfatte opstilling og indkøring af emner, efterbehandling og kvalitetssikring samt vedligehold og drift af maskiner.

Vi forventer:

Du kommer formentlig med en baggrund som industrioperatør, industritekniker, maskinarbejder eller har tillært erfaring med betjening af CNC-maskiner. Du har et godt håndelag indenfor dreje- eller fræseopgaver og har gerne erfaring med Fanuc-styring. Du er engageret, lærevillig og er ikke bange for at tage initiativ til at få opgaverne løst. Vi ser gerne, at du har truckcertifikat, men det er ikke et krav.

Din profil:

Du får energi af at være en god holdspiller, der aktivt byder ind i teamet. Du har et godt drive, er engageret og vedholdende i dit arbejde, og har en positiv holdning samt et godt humør. Du tager ansvar for egne opgaver, har øje for detaljer, god ordenssans og går ikke på kompromis med kvaliteten i dit arbejde.

Vi tilbyder:

Et spændende og udfordrende job i en international virksomhed med dygtige kollegaer og en stærk teamspirit. Elektro-Isola A/S gennemgår en spændende vækstrejse, som du nu har mulighed for at præge og blive en del af. Virksomheden er velrenommeret og kendt for at passe godt på sine medarbejdere, hvilket bl.a. kommer til udtryk i, at over 40 personer har holdt 40-års jubilæum i virksomheden.
Vi søger CNC-operatører til følgende skift:

  • Fast nathold på 4-dages uge (fræs), mødetid 22.15-06.15
  • Fast aftenhold på 4-dages uge (drej), mødetid 14.15-22.30

Der tilbydes attraktiv løn efter kvalifikationer, samt pension, fritvalg og sundhedssikring.

Om virksomheden:

Elektro-Isola A/S er en familievirksomhed stiftet i 1921. Virksomheden er kendt for sin høje kvalitet af innovative kompositmaterialer, der bruges verden over i fx rumfarts- og medicinalindustrien. Som global leverandør tager Elektro-Isola A/S ansvar for FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling med særlig fokus på verdensmål 8 og 12, der relaterer sig til henholdsvis anstændige jobs og økonomisk vækst samt ansvarligt forbrug og produktion.

Elektro-Isola A/S er både kvalitetscertificeret efter ISO 9001-standarden samt miljøcertificeret efter ISO 14001-standarden. Virksomheden fejrede 100-års jubilæum i 2021 ved at tilslutte sig Science Based Targets, og derved forpligte sig til at nedbringe deres CO2-udledning med 50% i perioden 2018-2030.

Se mere om virksomheden her.

Ansøgningen:

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, og brænder du for at blive en del af teamet, hører vi meget gerne fra dig. Send en ansøgning og CV via stillingsannoncen. Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når rette match er fundet. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Line Askær på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Ledig stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 09/01/2022

Lokation: Jylland

Branche: Produktion

Ansøgningsfrist: 06/02/2023

Kontaktperson

Line Dybvad Askær

Rekrutteringskonsulent

E-mail: rekruttering@vkaren.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu