VKAREN.DK Rekruttering søger CNC-operatør til fast stilling hos Micro Matic A/S i Odense

Fastansættelse

Besidder du et godt overblik og brænder du for CNC-faget? Så har du nu muligheden for at blive en del af teamet hos Micro Matic A/S i Odense.

Om jobbet:

Micro Matic A/S er global markedsleder inden for levering af tøndekoblinger, fuspyd og dispenseringsløsninger til bryggeri-industrien. Med en innovativ tankegang, en klar investeringsstrategi og visionært lederskab har virksomheden været pioner inden for brancheførende fadølsprodukter og -tjenester siden 1953, og er i dag aktive over hele verden.

Grundet øget efterspørgsel på Micro Matic A/S’ produkter søger vi nu en dygtig CNC-operatør til Udviklingsværkstedet. Dine primære arbejdsopgaver er:

  • Opstilling og indkøring af emner
  • Selvstændig CNC-programmering
  • Kvalitetssikring og efterbehandling af emner
  • Vedligehold og drift af maskiner

Vi forventer:

Du kan have flere forskellige indgangsvinkler til stillingen, men vi ser gerne, at du er uddannet indenfor metalindustrien eller har en god portion erfaring som CNC-operatør. Du kan selvstændigt stå for programmering, opstilling og indkøring af emner og det er en fordel, hvis du har erfaring med EDGECAM.

Din profil:

Med et naturligt drive, engagement og nysgerrighed har du fokus på at opretholde den mest optimale proces, og du er typen, der ser forbedringsmuligheder og handler på dem. Det er vigtigt, at du trives i en dynamisk og udviklingsorienteret virksomhed, og nyder at samarbejde med dine kollegaer. Som person er du vedholdende, opsøgende og besidder et godt overblik.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en fast stilling i en markedsledende, international virksomhed, hvor du får god mulighed for både personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af Micro Matic A/S’ Udviklingsværksted, hvor du behandler et mindre antal emner inden ny opstilling. Stillingen er på aftenhold på 4-dages uge.

Som medarbejder hos Micro Matic A/S tilbydes du gode ordnede forhold med løn og pensionsordning efter overenskomst samt frivalgskonto, kantineordning og mulighed for at benytte massageordning og motionscenter.

Om virksomheden:

Micro Matic A/S er grundlagt i 1953 i Odense og blev omdannet til aktieselskab i 1968. Med konstant fokus på innovative, praktiske kundeløsninger voksede virksomheden til en markedsledende, global organisation med produktions- og salgssteder over hele verden. Micro Matic A/S’ unikke position i markedet fortæller historien om et fantastisk produkt kombineret med visionært lederskab og talentfulde, dedikerede medarbejdere. I dag beskæftiger virksomheden over 660 medarbejdere fordelt på 17 kontorer i 13 lande.

Hos Micro Matic A/S formes fremtiden af en klar, langsigtet strategi baseret på virksomhedens formål, vision, mission og værdier. Bæredygtighed er omdrejningspunktet i forretningen, der med sin globale rækkevidde ser sig forpligtet til at forbedre arbejdsforholdene, fremme rummelighed og omsorg for miljøet samt bidrage til at skabe en bæredygtig fremtid.

Ansøgningen:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi meget gerne fra dig. Send CV og ansøgning via linket. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Line Dybvald Askær på 70 15 20 10 alle hverdage. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi finder det helt rette match.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 20/09/2022

Lokation: Fyn

Branche: Produktion, Teknik

Ansøgningsfrist: 18/10/2022

Kontaktperson

Line Dybvad Askær

Rekrutteringskonsulent

E-mail: rekruttering@vkaren.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu