VKAREN.DK Rekruttering søger elektriker med interesse i varmepumper til fast stilling

Fastansættelse

Vil du være en del af en spændende virksomhed, der værdsætter godt håndværk og hylder faglig stolthed? Så er det måske dig vi mangler i teamet hos CT Elteknik.

Om jobbet:

Der er fulde ordrebøger hos CT Elteknik og derfor søger vi nu en dygtig elektriker med interesse i servicering og opsætning af varmepumper til afdelingen i Otterup.

Du bliver en del af et fagligt stærkt team, der rummer både lærlinge og erfarne elektrikere. Dine arbejdsopgaver spænder bredt og du skal derfor være omstillingsparat og have lyst til en hverdag med alsidige faglige udfordringer. Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte servicering, fejlsøgning, reparation og opsætning af varmepumper hos kunder over hele Fyn. Det øvrige elektrikerarbejde som fx fejlsøgning på elinstallationer vil være sekundært.

Hos CT Elteknik får du mulighed for at fordybe dig i din faglighed og bruge dine kompetencer indenfor varmepumper. Du får administrativ backup fra kontorerne i Otterup og Nørre Aaby, hvorfor du kan fokusere på opgaven hos den enkelte kunde fremfor administration.

Vi forventer:

Du er faglært elektriker og har gerne videreuddannet dig med fx kurser indenfor varmepumper. Det er ikke afgørende, om du har mange eller få års erfaring. Det vigtigste er, at du er kvalitetsbevidst omkring dit arbejde og overholder dine aftaler både internt og eksternt. Tillid, hjælpsomhed og frihed under ansvar er nøgleord hos CT Elteknik.

Din profil:

Virksomheden servicerer mange forskellige typer kunder på både små og større projekter, hvorfor det forventes af du er serviceminded og kan snakke med kunderne i øjenhøjde. Du er imødekommende og trives med at være en del af et team, hvor faglig sparring og godt humør er vigtige faktorer. Du er selvstændig, omstillingsparat og sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk hver gang. Til stillingen i Otterup ser vi gerne, at du har erfaring med varmepumper eller ønsker at blive certificeret heri.

Vi tilbyder:

Du tilbydes en spændende fast stilling i en alsidig hverdag, hvor der er tillid til, at du løser opgaverne tilfredsstillende for kunderne – selvfølgelig med support og oplæring fra dine kollegaer.

Som elektriker hos CT Elteknik er du omfattet af overenskomst og tilbydes pensionsordning, sundhedssikring samt firmabil. Løn forhandles efter kvalifikationer.

Om virksomheden:

CT Elteknik er grundlagt i 2015 og huser i dag ca. 30 ansatte fordelt på afdelingerne i Otterup og Nørre Aaby. Virksomhedens faglige ekspertise favner bredt og har primært fokus på servicering af kunder i lokalområdet. Virksomhedens stiftere har over 30 års erfaring indenfor bl.a. boliginstallationer, varmepumper, software og hardware. I 2021 fusionerede CT Elteknik med malerfirmaet ’Hjerrild & Riisbjerg’ med det formål at samle administrationen og dermed frigøre ressourcer til det faglærte arbejde.

Ansøgningen:

VKAREN.DK Rekruttering er ansvarlig for rekrutteringsprocessen. Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send venligst en kort ansøgning og dit CV linket i stillingsannoncen. Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når rette kandidat er fundet. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Line Dybvald Askær på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Ledig stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 25/01/2023

Lokation: Fyn

Branche: Håndværk

Ansøgningsfrist: 22/02/2023

Kontaktperson

Line Dybvad Askær

Rekrutteringskonsulent

E-mail: rekruttering@vkaren.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu