VKAREN.DK Rekruttering søger en kvalitetsmedarbejder til højt specialiseret produktionsvirksomhed

Fastansættelse

Har du solid erfaring med kvalitet og tilhørende kvalitetsværktøjer, og har du lyst til at servicere kunder på højt teknisk niveau, er du måske den nye kvalitetsmedarbejder?

Om jobbet:

Til nyoprettet stilling i kvalitetsafdelingen søger vi en struktureret og kvalitetsbevidst medarbejder, der skal være med til at kvalitetssikre fremtidens fjernvarmeanlæg.

Du bliver en del af et velfungerende kvalitetsteam, der i det daglige sikre, at drifts- og kunderelaterede kvalitetsaktiviteter bliver håndteret i hele værdikæden. Det overordnede formål er at reducere fejl og bidrage til at sikre vores høje kvalitetsniveau.

Opgaverne vil bl.a. være:

  • Udgangskontrol i produktionen
  • Registrering af returvarer i IT-system og oprette reklamationer af defekte komponenter til underleverandører
  • Yde bedst tænkelige telefonsupport, når kunder henvender sig med tekniske spørgsmål
  • Fokus på arbejdsmiljø og sikre fortsat udvikling som sikker arbejdsplads

Vi forventer:

Der kan være flere indgange til jobbet. Det der er vigtigt er, at du kommer med god teknisk forståelse, har praktisk erfaring og er procesorienteret. Vi lægger desuden vægt på, at du kan læse tegninger/diagrammer og er bekendt med brugen af kvalitetsværktøjer, ligesom IT på brugerniveau vil være en fordel. Du kan desuden begå dig på engelsk. Som person er du udadvendt, struktureret og en teamplayer. Du har et stærkt drive, der sikrer, at dine opgaver bliver udført. Som QHS-medarbejder vil du få en stor kontaktflade på alle niveauer i organisationen og mulighed for at udvikle dig fagligt på et konkurrencedygtigt fjernevarmemarked i stærk vækst. Du kan se frem til et samarbejde med gode kolleger, der brænder for arbejdet og sætter kunden i centrum.

Vi tilbyder:

Du tilbydes et spændende job med en stor portefølje af produkter, i en flad organisation, der arbejder i et internationalt, lean-orienteret miljø. Omgangstonen er uformel, og frihed under ansvar er en naturlig del af hverdagen. Du vil blive modtaget med et tilpasset træningsprogram, der sikrer den bedst mulige start på dit nye job. Løn og ansættelsesforhold forhandles individuelt og suppleres med sundhedssikring, pensions- og kantineordning.

Ansøgningen:

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte VKAREN.DK Rekruttering Herning på tlf.: 70201512.

Send din ansøgning på mail: mail@vkconsulting.dk mrk. ”Kvalitetsmedarbejder Midtjylland”.
Vi holder samtaler løbende og ansætter med tiltrædelse hurtigst muligt, når vi finder den rette kandidat.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 30/06/2022

Lokation: Jylland

Branche: Produktion, Teknik

Ansøgningsfrist: 28/07/2022

Kontaktperson

Susanne Mørch Svendsen

Rekrutteringskonsulent

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 70201512

Luk menu