VKAREN.DK Rekruttering søger industrielektriker til Trioworld Nyborg A/S

Fastansættelse

Brænder du for industrielle maskinanlæg og vil du være en del en spændende virksomhed med en ekstraordinær vækstrejse foran sig? Så læs med her!

Om jobbet:

Hos Triworld Nyborg A/S bliver du en del af en etableret produktionsvirksomhed i konstant udvikling og med mange tekniske projekter i pipelinen, som inkluderer nye maskintyper til den i forvejen imponerende maskinpark. Vi søger derfor en kompetent industrielektriker, som har lyst til at bidrage positivt til organisationen med høj faglighed og godt humør. Vi garanterer dig en udfordrende arbejdsdag med komplekse styringer på både gamle og nye maskiner indenfor et enormt bredt teknisk arbejdsområde – simple installationsopgaver og kabeltræk overlades til andre profiler.
Vi tilbyder et udfordrende og alsidigt job, hvor der er gode muligheder for faglig udvikling og sparring. Der er tale om en fast stilling med tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat. Du bliver en del af vores faste team i Nyborg, der bl.a. består af 7-8 andre passionerede el-specialister.

Dine primære opgaver vil være:

  • Fejlfinding og reparation af maskinparken
  • Projektarbejde, ombygninger samt løbende optimering
  • Udarbejde og ajourføre el-dokumentation
  • Forebyggende vedligehold

Du kommer til at indgå i vagtordning hver 5.-6. uge med attraktivt vagthonorar og aflønning efter overenskomst ved udkald. Du har hermed mulighed for at supplere den i forvejen gode løn med ekstra indtjening ved siden af dit faste job.

Vi forventer:

Du har en baggrund i industrien og er uddannet industrielektriker, automatiktekniker eller lignende relevant, gerne med erfaring indenfor maskin- og automationsbranchen, hvor du har opnået god erfaring med tavleopbygning og montage på anlæg. Det er en fordel at have kendskab til automation såsom programmering af frekvensformer, PLC og sensorer. Din indstilling til jobbet og din passion for industrimaskiner vægter højere end din erhvervserfaring indenfor branchen.

Din profil:

Du er teknisk velfunderet, er detaljeret og god til at identificere og løse problemstillinger. Du er faglig engageret, tager ansvar og formår at sætte dig ind i komplekse opgaver. Du er en nysgerrig problemknuser, der drives af selvstændighed og kvalitet. Du er videbegærlig med en løsningsorienteret tilgang til opgaverne.
Du er god til at samarbejde og har lysten til at udvikle dine kvalifikationer og faglighed. Du har god ordenssans, er hjælpsom og fleksibel på arbejdsopgaver. Du tager ejerskab for de enkelte opgaver og trives godt med frihed under ansvar.

Vi tilbyder:

Du bliver en del af en spændende virksomhed med en stærk grøn profil, hvor høj faglighed og komplekse arbejdsopgaver er en del af hverdagen. Der er rig mulighed for at udfordre og videreudvikle dine kompetencer, samtidig med at du har et stærkt bagland i både ledelse og kollegaer. Der er mulighed for at specialisere sig indenfor reparation eller projektarbejde, hvor din drivkraft indenfor tekniske udfordringer kan udfolde sig.
Vi tilbyder en fast stilling under ordnede forhold under Dansk Industri, herunder fritvalg og pension. Sundhedssikring og god løn efter kvalifikationer.

Om virksomheden:

Trioworld Nyborg A/S hører under moderselskabet Trioworld Industrier AB, som omfatter koncernledelse, sourcing, HR, markting og finans. Trioworld består af 16 virksomheder med over 1400 ansatte og har en årlig omsætning på €550 millioner. Virksomheden har base i Smålandsstenar i Sverige og driver produktionsfaciliteter i Sverige, Danmark, Holland og Frankrig. Trioworld er førende indenfor plastemballageløsninger og deres markedsledende produkter forhandles verden over.
Bæredygtighed er en integreret del af Trioworlds strategi. Hvert år udgiver virksomheden en bæredygtighedsrapport, som opsummerer indsatsområderne i det forgangne år, fx indenfor miljø, sociale spørgsmål, personalemangfoldighed, respekt for menneskerettigheder og bekæmpelse af korruption.

Læs mere om virksomheden her.

Ansøgningen:

VKAREN.DK Rekruttering er ansvarlig for rekrutteringsprocessen. Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send venligst en kort ansøgning og dit CV mærket ”Industrielektriker” til rekruttering@vkaren.dk Vi afholder samtaler fra uge 30 af grundet sommerferie. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Line Dybvald Askær på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 08/08/2022

Lokation: Fyn

Branche: Produktion

Ansøgningsfrist: 02/09/2022

Kontaktperson

Line Dybvad Askær

Rekrutteringskonsulent

E-mail: rekruttering@vkaren.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu