VKAREN.DK Rekruttering søger kvalitetsmedarbejder til højt specialiseret produktionsvirksomhed

Fastansættelse

Har du solid erfaring med kvalitetskontrol og tilhørende kvalitetsværktøjer i en produktion, og har du lyst til at servicere kunder på højt teknisk niveau, er du måske vores nye kvalitetsmedarbejder til produktionen?

Om jobbet:

Til nyoprettet stilling i kvalitetsafdelingen søger vi en struktureret og kvalitetsbevidst medarbejder, der med sin daglige gang i produktionen skal være med til at kvalitetssikre fremtidens fjernvarmeanlæg.

Du bliver en del af et velfungerende kvalitetsteam, der i det daglige sikre at drifts- og kunderelaterede kvalitetsaktiviteter bliver håndteret i hele værdikæden. Det overordnede formål er at reducere fejl i produktionen og bidrage til at sikre vores høje kvalitetsniveau.

Opgaverne vil bl.a. være:

  • Udgangskontrol i produktionen
  • Registrering af returvarer i IT-system og oprette reklamationer af defekte komponenter til underleverandører
  • Yde bedst tænkelige telefonsupport, når kunder henvender sig med tekniske spørgsmål
  • Fokus på arbejdsmiljø og sikre fortsat udvikling som sikker arbejdsplads

Vi forventer:

Der kan være flere indgange til jobbet. Det, der er vigtigt, er, at du kommer med god teknisk forståelse, har praktisk erfaring og er procesorienteret. Vi lægger desuden vægt på, at du kan læse tegninger/diagrammer, og er bekendt med brugen af kvalitetsværktøjer, ligesom IT på brugerniveau vil være en fordel. Du kan desuden begå dig på engelsk. Som person er du udadvendt, struktureret og en teamplayer. Du har et stærkt drive, der sikrer, at dine opgaver bliver udført. Som QHS-medarbejder vil du få en stor kontaktflade på alle niveauer i organisationen og mulighed for at udvikle dig fagligt på et konkurrencedygtigt fjernevarmemarked i stærk vækst. Du kan se frem til et samarbejde med gode kolleger, der brænder for arbejdet, og som sætter kunden i centrum.

Vi tilbyder:

Du tilbydes et spændende job med en stor portefølje af produkter i en flad organisation, der arbejder i et internationalt, lean-orienteret miljø. Omgangstonen er uformel, og frihed under ansvar er en naturlig del af hverdagen. Du vil blive modtaget med et tilpasset træningsprogram, der sikrer den bedst mulige start på dit nye job. Løn og ansættelsesforhold forhandles individuelt og suppleres med sundhedssikring, pensions- og kantineordning.

Ansøgningen:

VKAREN.DK Rekruttering er ansvarlig for rekrutteringsprocessen. Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi meget gerne fra dig. Send CV og ansøgning til rekruttering@vkaren.dk. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Vivi Hauge på 7020 1512 alle hverdage mellem 9.00-16.00. Vi holder samtaler løbende og ansætter med tiltrædelse hurtigst muligt, når vi finder den rette kandidat.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 05/08/2022

Lokation: Jylland

Branche: Produktion

Ansøgningsfrist: 02/09/2022

Kontaktperson

Vivi Hauge

Chefkonsulent

E-mail: rekruttering@vkaren.dk

Tlf.: 70201512

Luk menu