VKAREN.DK søger chauffør til betonkørsel i Ølstykke

Vikariat

Er du mødestabil og kan du arbejde selvstændigt? Så er du måske den rette til det længerevarende fuldtidsvikariat som chauffør til betonkørsel?

Om jobbet:

VKAREN.DK søger for vores kunde to betonchauffører til længerevarende fuldtidsvikariat med mulighed for fastansættelse efter 3 måneder.
Vikariatet er med opstart hurtigst muligt.

Du kører ud fra afdelingen i Mørkøv, og skal køre med frisk beton hovedsagelig rundt i lokalområdet. Du bliver en del af et team på 10-12 kollegaer.
Det forventes ikke, at du har erfaring inden for kørsel med beton, men det er vigtigt, at du har erfaring fra entreprenørkørsel, og at du er engageret i at lære nyt. Der vil ske en grundig oplæring, inden man kører ud selvstændigt. Virksomheden kører i opdateret nyere vognpark, og du får som udgangspunkt din egen bil.
Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor arbejdstiden ligger i tidsrummet kl. 06.00-16.00. Arbejdstiden aftales nærmere med kunden.
Du vil blive ansvarlig for at vaske din egen lastbil efter sidste tur.

Vi forventer:

Det er et krav, at du har følgende:

  • Stort kørekort C
  • EU kvalifikationsbevis
  • Elektronisk førerbevis
  • God fysik

Din profil:

Som person er du mødestabil og kan arbejde selvstændigt. Du er udstyret med en god geografisk stedsans. Da du møder mange forskellige mennesker i løbet af en arbejdsdag, er du derfor serviceminded, præsentabel og god til at kommunikere. Du er kvalitetsbevidst og opmærksom og forstår at passe på både biler, udstyr og gods.

Vi tilbyder:

En selvstændig og varieret arbejdsdag med gode kolleger i et positivt og uformelt miljø.
Løn og tillæg efter overenskomst.

Ansøgningen:

Har ovenstående din interesse, og kan du opfylde vores forventninger, så send din ansøgning samt CV allerede i dag til jobsjaelland@vkaren.dk og mærk ansøgningen “Betonchauffør”. Har du konkrete spørgsmål til stillingen, kan du kontakte VKAREN.DK på tlf. 70152012 alle hverdage mellem kl. 9-14. Vi indkalder løbende til samtale i Roskilde.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 07/11/2022

Lokation: Sjælland

Branche: Bygge og anlæg

Ansøgningsfrist: 05/12/2022

Kontaktperson

Karina Christiansen

Chefkonsulent

E-mail: jobsjaelland@vkaren.dk

Tlf.: 70152012

Luk menu