VKAREN.DK søger chauffør til kørsel med gummiged og gravemaskine inden for byggebranchen ved vores kunde i Glostrup kommune

Vikariat

Har kørekort B og C? Og har du erfaring med kørsel i gummiged, gravemaskine og med lastvognskørsel? Læs mere her!

Om jobbet:

VKAREN.DK søger chauffør til kørsel i gummiged og gravemaskine inden for byggebranchen ved vores kunde i Glostrup kommune.

Der er tale om et vikariat med opstart snarest muligt og gode udsigter til fastansættelse. Arbejdstiden ligger mellem kl. 05.45 -18.00 med udgangspunkt i en fuldtidsuge på 37 timer.

Du bliver en del af et erfarent team, som sikrer at kvalitet og service er i højsæde. Meget af din dag foregår med kørsel i gummiged og 20 tons gravemaskine. Derudover skal du hjælpe til med rengøring og vedligehold af deres maskiner.

Vi forventer:

Det er et krav, at du har kørekort B og C. Du har gerne erfaring med kørsel i gummiged, gravemaskine og med lastvognskørsel, men ikke et krav. Vi forventer, at du er mødestabil og fleksibel med en positiv og engageret holdning. Du trives med selvstændigt arbejde, hvor du selv har ansvaret for at gribe opgaverne an på den mest optimale og effektive måde.

Vi tilbyder:

Længerevarende vikariat under ordnede forhold i et uformelt miljø med gode kolleger.

Ansøgningen:

Har ovenstående din interesse og matcher du kvalifikationerne, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send dit cv og din ansøgning til jobsjaelland@vkaren.dk, mrk. ”Gummiged”. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Sisse Rantsén på telefon 7015 2012 alle hverdage kl. 9.00-14.00.

Ledig stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 20/01/2023

Lokation: Sjælland

Branche: Bygge og anlæg

Ansøgningsfrist: 17/02/2023

Kontaktperson

Sisse Rantsén

Kunde- og personalekonsulent

E-mail: jobsjaelland@vkaren.dk

Tlf.: 70152012

Luk menu