VKAREN.DK søger chauffør til kunde nær Fredericia

Try & Hire

Har du stort kørekort CE, og min. et par års erfaring som chauffør? Så er du måske den gårdtrækker vi søger!

Om jobbet:

VKAREN.DK søger en erfaren chauffør til kunde nær Fredericia. Der er tale om et Try&Hire forløb, med opstart hurtigst muligt. Du skal kører som gårdtrækker for vores kunde.

Vi forventer:

Det er et krav, at du har stort kørekort CE. Vi forventer, at du som minimum har et par års erfaring som chauffør. Du skal derfor være vant til at arbejdsopgaver skal gennemføres med en hvis hastighed for at dine fremtidige kollegaer på lageret hele tiden har tomme trailere til rådighed.

Din profil:

Som person er du mødestabil og kan arbejde selvstændigt. Da du møder mange forskellige mennesker i løbet af en arbejdsdag, er du serviceminded, præsentabel og god til at kommunikere. Du er kvalitetsbevidst og opmærksom, og forstår at passe på både biler og udstyr.

Vi tilbyder:

En selvstændig og varieret arbejdsdag med gode kolleger i et positivt og uformelt miljø. Velordnede forhold med stor fokus på sikkerhed.

Ansøgningen:

Kan du opfylde et eller flere af ovenstående punkter, og er du interesseret i vikararbejde som chauffør, glæder vi os til at høre fra dig. Send dit cv og en kort ansøgning allerede i dag til jobjylland@vkaren.dk, mrk. ”Chauffør Fredericia”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at henvende dig på tlf. 70 15 20 11 alle hverdage mellem 9.00-16.00.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 11/10/2022

Lokation: Jylland

Branche: Transport og logistik

Ansøgningsfrist: 08/11/2022

Kontaktperson

Anne Gøtke

Kunde- og personalekonsulent

E-mail: jobjylland@vkaren.dk

Tlf.: 70152011

Luk menu