VKAREN.DK søger elektriker til længerevarende vikariat i Storkøbenhavn

Vikariat

Er du uddannet elektriker og brænder du for teknisk support, service af udstyr og installation? Så læs med her!

Om jobbet:

Til mindre virksomhed i Storkøbenhavnsområdet søger vi en frisk og omstillingsparat elektriker til længerevarende vikariat, som kan blive til en fast ansættelse. Der er tale om en niche virksomhed med en stolt og traditionsrig historie og et kendt, højkvalitetsprodukt indenfor security. Virksomheden servicerer kunder i hele landet, så du skal være indstillet på at indgå i vagtturnus, naturligvis efter længerevarende og grundig oplæring.
Vikariatet er på fuldtid med arbejdstid fra kl. 7:00 eller 8:00 og opstarten er snarest muligt. Vikariatet er uden slutdato, da virksomheden er på udkig efter en fast kollega.
Jobbet:

Du kommer til at servicere og vedligeholde industrielt scanningsudstyr, vedligeholde IT netværk og idriftsætte nyt udstyr hos kunder i hele landet. Du vil blive grundigt oplært og udføre opgaver som:

  • Daglig, teknisk support både telefonisk og hos kunder
  • Udføre planlagt service af udstyr
  • Praktisk projektdeltagelse ved installation af nye udstyr
  • Interne ad hoc-opgaver som vedligeholdelse af firmabiler og lager

Vi forventer:

Du er uddannet elektriker og har gode IT-færdigheder. Hvis du allerede har erfaring med IT Netværk er det en fordel, men det er ikke et krav. Du behersker engelsk i skift og tale og er struktureret i forhold til at udtrykke dig skriftligt. Du får din daglige gang på kendte, offentlige virksomheder og vores kunde forventer derfor, at du er præsentabel uden synlige piercinger eller tatoveringer.

Din profil:

Som person er du frisk og omstillingsparat og trives i en alsidig hverdag, hvor du på den ene side kan blive tilkaldt til en opgave i Jylland den ene dag og i København dagen efter, ligesom du skal være indstillet på, at arbejdsmængden i perioder er begrænset.

Vi tilbyder:

En attraktiv timeløn og ansættelse, som følger Elektrikeroverenskomsten. Du får en spændende arbejdsplads og mulighed for at specialisere dig. Du bliver en del af et professionelt og målrettet, lille team med en uformel omgangstone og et godt samarbejde.

Ansøgningen:

Kan du se dig selv i dette vikariat, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send en ansøgning og cv til jobsjaelland@vkaren.dk, mrk. ”Elektriker”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anne Mette Skytte Jacobsen eller på tlf. 70 15 20 12, alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00. Samtaler vil blive afholdt løbende i Roskilde, så tøv ikke med at søge snarest.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 08/09/2022

Lokation: Sjælland

Branche: Teknik

Ansøgningsfrist: 06/10/2022

Kontaktperson

Anne Mette Skytte Jacobsen

Rekrutteringskonsulent

E-mail: jobsjaelland@vkaren.dk

Tlf.: 70152012

Luk menu