VKAREN.DK søger en dygtig klejnsmed til længerevarende vikariat på Sydfyn

Vikariat

Brænder du for MIG svejs, og er du skarp til finish og detaljer? Så er det måske dig vi søger til et spændende vikariat hos en markedsledende virksomhed.

Om jobbet:

VKAREN.DK – Rekruttering søger en dygtig klejnsmed til længerevarende vikariat på Sydfyn. Virksomheden er en markedsledende systemleverandør indenfor bl.a. medicinal-, føde- og drikkevareindustrien.
Arbejdsopgaverne består i opsvejsning i sort stål, med og uden fixturer, samt øvrigt smedearbejde efter behov. Du bliver en del af et stærkt team med høj faglighed og god mulighed for sparring.

Vi forventer:

Vi forventer, at du har en erhvervsfaglig uddannelse som klejnsmed, rustfast klejnsmed eller som minimum nogle års erfaring med MIG svejsning. Endvidere forventes det, at du kan læse og forstå en arbejdstegning og har en god teknisk forståelse.

Din profil:

Som person er du engageret, pligtopfyldende og bidrager med en positiv holdning. Vi forventer, at du tager ansvar, er samarbejdsvillig og loyal i teamet. Du sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde og besidder stor faglig stolthed.

Vi tilbyder:

Arbejdstid er på daghold fra kl. 6.00-14.15 mandag til torsdag og kl. 6.00-12.00 om fredagen. Det er dog muligt at indgå aftale om 4 dages uge.
Vikariatet er med opstart hurtigst muligt og udløb ultimo september.

Ansøgningen:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send CV og ansøgning til mail@vkconsulting.dk, mrk. ”Klejnsmed”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Line Askær på 70 15 20 10 alle hverdage. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 19/04/2022

Lokation: Fyn

Branche: Jern og metal

Kontaktperson

Line Askær

Rekrutteringskonsulent

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu