VKAREN.DK søger en energisk lagermedarbejder for kunde på Vestfyn

Try & Hire

Har du et åbent og venligt sind? Og er du ordensmenneske, som altid arbejder struktureret med stort engagement? Læs med her!

Om jobbet:

VKAREN.DK søger en lagermedarbejder for kunde på Vestfyn. Der er opstart hurtigst mulig. Virksomheden producerer både til hjemmemarkedet og eksport.

Som lagermedarbejder vil dine primære opgaver være plukke- og pakkeopgaver, læsse og losse biler samt andre forefaldne lageropgaver. Der vil på sigt forekomme en del truckkørsel, hvorfor det er en fordel at have et truckcertifikat. Det er dog ikke et ufravigeligt krav at du har et, men du skal være villig til at tage et i løbet af forløbet. Arbejdet kræver en god fysik og en positiv indstilling.

Der er tale om et Try and Hire forløb, hvor du starter som vikar med henblik på fastansættelse.

Arbejdstiden er som udgangspunkt på nathold, men det er en fordel, at du er fleksibel til at kunne indgå på både daghold og aftenhold.

Daghold: mandag til torsdag kl. 7.00-15.15, samt fredag kl. 7.00-14.45.

Aftenhold: mandag til torsdag kl. 14.25-23.35.

Nathold: søndag kl. 21.55-06.05, samt mandag til torsdag 23.30-06.35.

Vi forventer:

For os er det ikke vigtigt, hvad du kommer med af erhvervserfaring – din indstilling er til gengæld altafgørende. Vi forestiller os, at du har et åbent og venligt sind og er et ordensmenneske, som altid arbejder struktureret og med stort engagement. Du er serviceminded og trives med kontakt til andre. Som medarbejder og kollega er du loyal, fleksibel og kendt for at være én man altid kan regne med.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder dig muligheden for fastansættelse i en velrenommeret virksomhed, hvor der er fokus på din trivsel og udvikling som medarbejder. Du kommer bag om kulissen hos virksomheden, og øger dit netværk og dine kontakter. Du får en bred erhvervserfaring, hvor dine kompetencer bliver løftet. Du kan forvente ordnede forhold. Løn og øvrige ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Ansøgningen:

Er du nysgerrig på at høre mere? Lad os tage en snak og få afklaret dine ønsker til et fremtidigt job. Vi kalder løbende til samtale, så send din ansøgning og dit CV til os allerede i dag. Skriv til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Lagermedarbejder – Vestfyn”. Har du spørgsmål, kan du ringe på 70 15 20 10 alle hverdage kl. 09.00-16.00.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 22/07/2022

Lokation: Fyn

Branche: Lager og logistik

Ansøgningsfrist: 26/08/2022

Kontaktperson

Emilie Holm

Teamleder

E-mail: jobfyn@vkaren.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu