VKAREN.DK søger en energisk lagermedarbejder til ScanPipe i Odense SV

Try & Hire

Har du lyst til at blive en del af et inkluderende dynamisk team i moderne faciliteter i Odense SV?

Om jobbet:

VKAREN.DK søger en frisk fleksibel lagermedarbejder for ScanPipe i Odense SV. Der er tale om Try & Hire forløb, hvor du ansættes som vikar i tre måneder, hvorefter du fastansættes i virksomheden. Der er opstart senest d. 1/8.
Arbejdstiden er som udgangspunkt aftenhold fra mandag til torsdag kl. 10.00-18.00, fredag kl. 10.00-17.30. De søger en fleksibel medarbejder, som har lyst til i perioder både at hjælpe på aftenhold og nathold. Overarbejde vil forekomme i perioder.

Dine primære opgaver vil være:

  • Plukke varer efter ordresedler
  • Gøre forsendelsen klar til afsendelse
  • Indtaste ordrer i ERP-system
  • Læsning og losning af trailere med truck
  • Kvalitetssikring

Du får en høj grad af frihed under ansvar, hvor du i samarbejde med dine kolleger i teamet skal sikre, at alle opgaver løses på bedste vis, og at kunden får den mest optimale service hver gang.

Vi forventer:

Du har en positiv energi og en energisk tilgang til dine opgaver. Du er indstillet på at lære nyt og bidrage til et godt samarbejde. Du kan være nyuddannet inden for lager og logistik, have nogle års erfaring inden for området eller bare lyst til at prøve noget nyt – det er underordnet. Det vigtigste er din indstilling! Har du kendskab til VA-branchen, NAV, Consignor eller Axacon, er det en fordel, men ikke et krav.
Det er et must, at du har kørekort B og truckcertifikat. Du behøver ikke at have mange års erfaring med truckkørsel. – Så længe du har gejsten og motivationen til at blive lært op i opgaverne. Du har en god fysik, da jobbet også indebærer manuel håndtering af diverse produkter. Du taler og læser dansk og kan fremvise en straffeattest.

Din profil:

Vi forestiller os, at du har en positiv og energisk tilgang til dine omgivelser, er initiativrig og har drive. Du er et ordensmenneske, som altid arbejder struktureret og med stort engagement. Du er serviceminded og trives med kontakt til andre. Som medarbejder og kollega er du loyal og fleksibel og kendt for at være én, man altid kan regne med. Du er ikke bleg for at fortælle en joke, tage en kop kaffe med til en kollega eller blive 15 minutter længere for, at alle kan komme hjem.

Vi tilbyder:

Et Try & Hire forløb med henblik på fastansættelse i en spændende virksomhed i vækst, hvor der er rig mulighed for faglig og personlig udvikling. Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor arbejdsglæden vægtes højt. Medarbejderinvolvering og sammenhold er en naturlig del af hverdagen, hvor du også bliver en del af en stærk kultur i et uformelt miljø.
Derudover pension, feriefridage, fritvalgskonto m.m. ifølge Industriens Overenskomst plus en god sundhedsordning, frugtordning, sociale arrangementer og ordnede forhold.

Ansøgningen:

Kan du svare ja til ovenstående og har dette din interesse, så henvend dig til os allerede i dag. Send en kort ansøgning og cv til jobfyn@vkaren.dk, mrk.: ”Lagermedarbejder Scanpipe”. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Emilie Holm på 70 15 20 10 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00. Ansøgningerne behandles løbende, så tøv ikke med din henvendelse.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 13/07/2022

Lokation: Fyn

Branche: Lager og logistik

Ansøgningsfrist: 29/07/2022

Kontaktperson

Emilie Holm

Teamleder

E-mail: jobfyn@vkaren.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu