VKAREN.DK søger en medarbejder til montage- og lageropgaver

Vikariat

Du har hænderne rigtigt skruet på og trives med praktisk arbejde

Om jobbet:

For kunde i Holstebro søger VKAREN.DK en medarbejder til en alsidig stilling med både montage- og lageropgaver. Der er tale om et vikariat på fuld tid de næste 3-6 måneder med mulighed for fastansættelse for den rette person.

Afdelingen, som du bliver en del af, modtager containerne, demonterer og klargør dem til videreforsendelse.

Vi forventer:

Din uddannelse er ikke afgørende, men vi ser helst, at du har erfaring med montage- og lagerarbejde. Det er en fordel, at du har truckcertifikat, men ikke et krav. Du har hænderne rigtigt skruet på, trives med praktisk arbejde og er i god fysisk form. Du er udadvendt og serviceminded og god til at kommunikere med alle typer af mennesker.

Din profil:

Vi forestiller os, at du har en positiv og energisk tilgang til dine omgivelser og har et stort overblik. Du arbejder selvstændigt og går gerne forrest og tager ansvar, når det kræves. Du er fleksibel i forhold til arbejdstider og god til at forvalte frihed under ansvar. Miljøet i virksomheden er uformelt med fokus på godt samarbejde. Vi forventer derfor, at du er en teamplayer og en medarbejder og kollega, man altid kan regne med.

Vi tilbyder:

Et længerevarende vikariat, hvor du får erfarne og loyale kolleger og bliver en del af et miljø, hvor man har en god omgangstone med hinanden.

Ansøgningen:

Matcher du kvalifikationerne, og kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send cv og ansøgning til jobjylland@vkaren.dk, mrk. ”Montage Holstebro”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Vivi Hauge på 70 20 15 12 alle hverdage. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 26/03/2021

Lokation: Jylland

Branche: Produktion, Lager og logistik

Ansøgningsfrist: 26/04/2021

Kontaktperson

Vivi Hauge

Chefkonsulent

E-mail: jobjylland@vkaren.dk

Luk menu