VKAREN.DK søger en medarbejder til træindustrien – Nathold

Vikariat

Er du et B-menneske med kendskab til træindustrien og betjening af cnc bearbejdningsmaskiner, er dette et job for dig

Om jobbet:

VKAREN.DK søger for kunde i det midtjyske en fleksibel og selvstændig medarbejder.

Er du et B-menneske med kendskab til træindustrien og betjening af cnc bearbejdningsmaskiner, er dette et job for dig.

Vi søger en medarbejder til en velfungerende virksomhed inden for træbearbejdning. Virksomheden er beliggende syd for Ikast. Det er en virksomhed i vækst, samtidig med at de har fokus på miljø og bæredygtighed.

Vi ønsker en medarbejder, som kan være med til at holde et fuldautomatisk bearbejdningsanlæg kørende. Anlægget tilpasser profilbrædder, indfarver og tørrer dem, hvorefter de er klar til kunden eller lageret. Din primære opgave er at betjene en kehlemaskine. Som udgangspunkt skal du forvente at kunne varetage flere opgaver blandt andet betjening af farveanlægget, således at virksomheden kan opretholde et naturligt flow og en fleksibilitet i forbindelse med spidsbelastninger, fravær og ferie. Kendskab til et farveanlæg og en Kehler er en fordel, men ikke et krav. Har du ikke det nødvendige kendskab, vil der være mulighed for oplæring.

Arbejdstiden er kl. 22:00 – 07:00 mandag til torsdag.

Vi forventer:

Din baggrund kan være uddannet eller tillært maskinsnedker med erfaring i betjening af cnc styrede maskiner – ikke programmering. Derudover er de 3 vigtigste nøgleord engagement, ansvar og samarbejde. Med den rette tilgang og interesse er der mulighed for oplæring. Du kommer til at arbejde i et team, hvor man hjælper hinanden og alle tager ansvar.

Vi tilbyder:

Ansættelse i en uformel virksomhed med en fri omgangstone, hvor man værdsætter engagerede medarbejdere, som vil tage ansvar. Med et godt overblik og engagement er der også muligheder for udfordringer og udvikling.

Som udgangspunkt er stillingen et Try and Hire forløb med henblik på fastansættelse i virksomheden.

Ansøgningen:

Er du interesseret og opfylder du ovenstående kriterier, bedes du sende en ansøgning og dit cv til jobjylland@vkaren.dk. mrk.: ”Maskinoperatør – Nat”.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 20 15 12 alle hverdage kl. 09.00-16.00.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 23/06/2021

Lokation: Jylland

Branche: Håndværk

Ansøgningsfrist: 22/07/2021

Kontaktperson

Vivi Hauge

Chefkonsulent

E-mail: jobjylland@vkaren.dk

Luk menu