VKAREN.DK søger en montageoperatør til international virksomhed på Nordfyn

Fastansættelse

Har du erfaring med produktionsarbejde og har gode tekniske kompetencer? Så se med her!

Om jobbet:

Du bliver en del af en spændende, international virksomhed i vækst, hvor du kommer til at indgå i et team af andre montører. Arbejdsopgaverne er af manuel karakter og dækker over finere montage opgaver, hvor det er vigtigt at man arbejder koncentreret og kvalitetsbevidst.

Dine primære opgaver vil være:

  • Montage og samling af El-gear
  • Montage og samling af ventiler
  • Gennemgang af styklister
  • Håndtering af labels og pakning af komponenter
  • Delmontage
  • Funktionstest
  • Fejlsøgning- og reparationsarbejde

Vi forventer:

Du kan have forskellige indgangsvinkler til denne stilling. Du er måske udlært automekaniker eller smed, men kan også være ufaglært med interesse for montage og teknik. Erfaring med produktionsarbejde, og gerne montageopgaver, er en fordel.

Din profil:

Du har godt håndelag, er kvalitetsbevidst og kan selvstændigt skabe dig et overblik. Du har forståelse for deadlines og hjælper gerne til med at nå opgaverne. Du trives i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der stilles krav til gode samarbejdsevner. Ligeledes er du moden og ansvarsbevidst.

Vi tilbyder:

Et spændende job i en veletableret virksomhed, som hele tiden er under stor udvikling. Der er god mulighed for faglig sparring og du får naturligvis en grundig oplæring ved jobstart. Der er tale om en fastansættelse med opstart hurtigst muligt.

 

Om virksomheden:

Senmatic har i mere end 40 år været en førende producent af sensorer til måling af temperatur, luftfugtighed og gas. Et andet forretningsområde, hvor virksomheden har haft succes, er gartneriteknik – vi er specialiseret i styringsteknologi til optimering af indendørs dyrkning af planter. I dag beskæftiger Senmatic A/S mere end 90 medarbejdere med hovedkontor i Søndersø.

Ansøgningen:

Kan du se dig selv i et job som dette, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send venligst ansøgningen via ansøgningslinket i denne stillingsannonce. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Line Askær på tlf. 7015 2010. Vi kalder løbende til samtale og ansætter, når rette match er fundet.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 09/12/2021

Lokation: Fyn

Branche: Produktion, Teknik

Kontaktperson

Line Askær

Rekrutteringskonsulent

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu