VKAREN.DK søger en personaleassistent til Odense

Fastansættelse

Drømmer du om et spændende studiejob, hvor du har en bred kontaktflade? Så det måske dig vi mangler på holdet!

Om jobbet:

Da en af vores dygtige personaleassistenter, er blevet færdig med sin kandidatuddannelse, og nu skal ud at have et fuldtidsjob, søger vi til vores kontor, centralt beliggende ved Odense Havn, en morgenfrisk personalassistent, der yder en god telefonisk service og som kan holde mange bolde i luften.
VKAREN.DK er et landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau, der hjælper virksomheder i alle brancher med at finde de medarbejdere, de har brug for. Det kan være alt fra korte vikariater på en enkelt dag til fastansættelser. Du bliver en del af vores stærke bookingteam af engagerede og motiverede medarbejdere, der hver især brænder for det, de laver.
På morgenvagten har du ansvaret for at åbne kontoret i Odense C. Dine primære opgaver vil være at dække sygemeldinger samt ekstra behov for bemanding ved vores kunder. Dette gøres udelukkende telefonisk. Derudover vil der være lettere kontoropgaver, såsom indtastning og vedligehold af data i vores bookingsystem.

Arbejdstiden er fra kl. 6.00-9.00, 2-4 hverdage om ugen. I er to personaleassistenter, der skal dække ugens fem dage ind. Der vil være ekstra vagter i forbindelse med ferieperioder, eks. i sommerferien, hvor der ofte er mulighed for at arbejde fuld tid i nogle uger.

Dine primære opgaver:

 • Servicering af kunder og vikarer, primært på telefonen
 • Ordrehåndtering og matching af vikarer til vores kunders behov
 • Registrering af vikarer i ERP-system
 • Administrative opgaver i vores interne vikarsystem
 • Besvarelse af indkomne mails, ansøgninger mv.
 • Lettere kontorrengøring
 • Andre forefaldende opgaver

Vi forventer:

 • Du er morgenfrisk og har smil i stemmen
 • Du er fleksibel, selvstændig og ansvarsbevidst
 • Du har flair for kommunikation og service
 • Du arbejder meget struktureret og kan holde overblikket, når der er travlt
 • Du har en positiv tilgang til tingene og er en holdspiller

Vi forestiller os, at du er under uddannelse og har et par år tilbage af studiet.

Vi tilbyder:

Et spændende og selvstændigt studiejob, hvor du kommer i kontakt med mange forskellige mennesker, kan udvikle dine kommunikationsevner og du har mulighed for både personlig og faglig udvikling. På kontoret har vi en uformel, humoristisk omgangstone. Vi hjælper hinanden og arbejder tæt sammen som team. Selvom du sidder alene om morgenen er det vigtigt, at du bliver en del af teamet. Du vil komme igennem en grundig oplæring, og der er altid en kollega du kan ringe og spørge om hjælp.
Du bliver en del af en professionel og veletableret virksomhed med 25 ansatte, som arbejder ud fra værdierne: Fremsynet, Nærværende, Kompetente og Engagerede.

Ansøgningen:

Hvis du kan se dig selv i stillingen som personaleassistent, glæder vi os til at høre fra dig. Skulle du have spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Maria Hemmingsen på tlf. 70152010 alle hverdage kl. 9.00-16.00. Vi kalder løbende ind til samtale, derfor tøv ikke med at sende din ansøgning og CV afsted via linket her. Du er velkommen til at læse mere om VKAREN.DK her.

Ledig stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 20/12/2022

Lokation: Fyn

Branche: Kontor

Ansøgningsfrist: 17/01/2023

Kontaktperson

Maria Hemmingsen

Driftschef

E-mail: jobfyn@vkaren.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu