VKAREN.DK søger en produktionsmedarbejder til printopgaver

Vikariat

Har du mod på at lære den grafiske printbranche at kende og har du et stort drive?

Om jobbet:

VKAREN.DK søger for Amayse A/S i Vejle, en produktionsmedarbejder/printoperatør, som via sit drive, energi og gode humør kan være med til at gøre en forskel og sikre kvalitetsleverancer til kunderne – sammen med resten af teamet hos Amayse A/S. Din dagligdag vil være i selve produktionen med print, efterbehandling, pakning og klargøring til forsendelse m.m.

Der er i første omgang tale om et vikariat på 3 måneder, men hvor det er hensigten med en fastansættelse på sigt for den rette kandidat.

Opstart snarest mulig – gerne senest medio januar 2022.

Du behøver ikke være uddannet i branchen, blot du er lærenem samt nysgerrig efter at lære nyt og ikke bange for at tage fat samt være proaktiv med at få tingene ordnet med fokus på kvalitet og præcision.
Der er tale om et arbejde som er fysisk krævende, hvor du skal være i en god fysisk forfatning og være indstillet på en del løft – samtidig med at du også skal evne at håndtere en industrisymaskine.

Du vil indgå i et engageret produktionsteam, og af arbejdsopgaver kan bl.a. nævnes følgende:

  • Printopgaver
  • Efterbehandling (betjening af industrisymaskiner, tilskæring m.m.)
  • Pakning og klargøring til forsendelse
  • Registreringer i produktionsstyringssystem
  • Truckkørsel (blot en lille smule)

Der er tale om en 37 timers arbejdsuge og som udgangspunkt i tidsrummet mellem kl. 06.00-18.00.

Det er et ultimativt krav, at du har mulighed for – med kort varsel – at byde ind på arbejde uden for de normale arbejdstider, idet produktionen er præget af korte deadlines og ekstra bestillinger som til tider vil kunne kræve din indsats uden for de normale arbejdstider.

Vi forventer:

Du har en god drifts- og produktionsforståelse og vil trives i en funktion, der er præget af varierende opgaver som også til tider er fysik krævende og med korte deadlines. Du arbejder struktureret og har erfaring med at få selv de mest hektiske dage sat i system og skabe overblik for at nå i mål med opgaverne til tiden uden at gå på kompromis med kvaliteten. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så afgørende, men har erfaring fra den grafiske branche, vil det være en fordel ligeledes er det en fordel hvis du taler og skriver engelsk. Du har flair for IT og er bosiddende maksimalt 30 minutters kørsel fra Vejle.

Din profil:

Som person er du engageret og trives i et kreativt og internationalt miljø, hvor kunden er i fokus og servicen er høj. Du arbejder selvstændigt og er ikke bleg for at tage fat på opgaverne, har en effektiv arbejdsgang med fokus på altid at levere den bedste kvalitet. Du trives i en travl hverdag, hvor der vil komme en del bestillinger med kort varsel. Ligeledes er du som person proaktiv og har en praktisk tilgang, er fysisk robust til at kunne klare en arbejdsdag med mange manuelle opgaver. Du bidrager med god energi og godt humør, som smitter af på resten af teamet.

Vi tilbyder:

Et vikariat med henblik på en fast stilling i en spændende virksomhed med fokus på høj kvalitet. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor ledelsen er tæt på produktionen, miljøet uformelt, og hvor medarbejderne arbejder med stolthed og dedikation.

Ansøgningen:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”Produktionsmedarbejder” til rekruttering@vkaren.dk. Har du konkrete spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Rikke Kern på tlf. 70152010. Da vi løbende kalder til samtale, opfordrer vi dog til at søge med det samme.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 21/12/2021

Lokation: Jylland

Branche: Produktion

Kontaktperson

Rikke Vojer Kern

Rekrutteringskonsulent

E-mail: rekruttering@vkaren.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu