VKAREN.DK søger en talstærk administrationsassistent til virksomhed i Vejle

Projektansættelse

Er du stærk til tal og dygtig til beregninger? Så er denne projektansættelse lige noget for dig!

Om jobbet:

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for kunde i Vejle, en administrationsassistent som brænder for at arbejde med tal. Opstart er snarest mulig. Virksomheden estimerer dette projekt til at vare ca. 1 år, men perioden kan blive længere.

Som administrationsassistent bliver din primære opgave at beregne patienterstatningssager. Du indgår i en erfaren administrativ afdeling med andre assistenter samt jurister, der alle er med til at oplære dig og hjælpe dig med at forstå afgørelserne af de sager, du skal beregne.

Vi forventer:

Vi forventer, at du har en administrativ baggrund, gerne indenfor økonomi og regnskab eller andet relevant erhvervserfaring eller uddannelsesmæssigt, der kunne matche stillingens krav. Derudover kan du svare ja til følgende:

  • Erfaring med diverse beregninger, herunder renteberegninger ved eksempelvis tabt arbejdsfortjeneste m.m.
  • Er god til at læse og forstå journal- og patientsagsbeskrivelser
  • Solid økonomi- og beregningsforståelse
  • Rutineret IT bruger
  • Gode kommunikationsevner

Har du erfaring med beregning af erstatningssager eller lignende, er dette naturligvis en fordel, men intet krav. Det vægtes desuden højt, hvis du har erfaring fra det juridiske område og dermed forståelse for de sproglige formuleringer, der anvendes her. Som person er du struktureret og vedholdende, og du arbejder omhyggeligt med øje for detaljen. Du vægter samarbejde højt og er i stand til at prioritere din tid og opgaver, så deadlines overholdes. Du er positiv og bidrager til en god stemning i afdelingen.

Vi tilbyder:

En projektansættelse på ca. 1 år med mulighed for fastansættelse for den rette. Stillingen er på 37 timer pr. uge med mulighed for flekstid. Du får dygtige og dedikerede kolleger i en afdeling, der er kendetegnet ved høj faglighed, fællesskab og et uformelt miljø.

Ansøgningen:

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Administrationsassistent”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marianne Rishede på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 29/04/2021

Lokation: Jylland

Branche: Kontor

Ansøgningsfrist: 29/05/2021

Kontaktperson

Marianne Rishede

Rekrutteringskonsulent

E-mail: rekruttering@vkaren.dk

Luk menu