VKAREN.DK søger en VVS-montør til fastansættelse for virksomhed i Kerteminde Kommune

Fastansættelse

Er du på udkig efter en spændende hverdag fyldt med alle former for VVS-opgaver, hvor du har stor indflydelse på egen arbejdsdag? Så har vi nu en spændende mulighed til dig!

Om jobbet:

VKAREN.DK søger en dygtig og energisk VVS-montør til en fastansættelse for en virksomhed beliggende i Kerteminde Kommune. Der er opstart hurtigst muligt, så er det noget for dig, skal du ikke tøve med at ringe eller sende os en ansøgning!
Du vil blive ansat i en lille virksomhed, der arbejder meget alsidig inden for VVS-branchen.
Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indebære udskiftning og installation af gas-, pille- og oliefyr, nybygning og ombygning af køkken, bad, afløb, varme og generelt VVS-arbejde. Endvidere kan der forekomme arbejdsopgaver inden for ventilations-, energi- og klimaanlæg.

Vi forventer:

Vi har et ønske om, at du er faglig uddannet og/eller har relevant erfaring inden for VVS. Da der er tale om en fast stilling, hvor du skal køre ud til mange varierende opgaver, er det vigtigt, at du har prøvet kræfter med flere forskellige VVS-områder. Desuden vil det være en fordel, at du har kendskab til generelt blikarbejde, men dette er ikke et krav.
Det er en forudsætning, at du har kørekort B og kan arbejde selvstændigt. Det er afgørende, at du bor på Fyn.

Din profil:

Som person er du engageret, pligtopfyldende og bidrager med en positiv indstilling. Du har en god teknisk indsigt og forståelse. Vi forventer, at du arbejder selvstændigt og ikke er bange for de mange udfordringer, som hverdagen byder på. Du er fleksibel og er klar til at gå den ekstra mil for, at tingene lykkedes. Du er serviceminded, da du har direkte kundekontakt med kunderne og at give en god service ligger i din natur.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en fastansættelse i en virksomhed med seks ansatte, hvor der er fokus på gode arbejdsforhold med frihed under ansvar. Der er en attraktiv lønpakke og du får egen bil til rådighed. Der er klargjort oplæringsforløb, og du vil blive taget imod med åbne arme din første dag.

Ansøgningen:

Passer overstående på dine kvalifikationer, og har det din interesse, så henvend dig venligst til os. Send en ansøgning og cv til jobfyn@vkaren.dk mrk. ”VVS-montør”. Ved evt. spørgsmål kan du kontakte os på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage mellem 09.00-16.00. Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at søge stillingen med det samme!

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 21/09/2022

Lokation: Fyn

Branche: Håndværk

Ansøgningsfrist: 21/10/2022

Kontaktperson

Maria Hemmingsen

Driftschef

E-mail: jobfyn@vkaren.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu