VKAREN.DK søger operatør til fast nathold

Try & Hire

Er du en engageret, kvalitetsbevidst, faglært eller ufaglært operatør og søger du fast job – så se med her!

Om jobbet:

VKAREN.DK søger for vores kunde FJ Industries A/S en operatør til nathold med opstart hurtigst muligt. Der er tale om et Try and Hire forløb med henblik på efterfølgende fastansættelse.

Arbejdstiderne er følgende:
Tirsdag, Onsdag og Torsdag kl. 18.00 – 06.00 (3×12 timers vagt).

Din primære opgave vil bestå i opstilling og betjening af 3 langdrejere. Maskinerne er forsynet med Fanuc og ISO-styringer, hvorfor kendskab til disse er en fordel.

Dine primære opgaver:

  • Opstilling og indkøring af emner på CNC fræser (Fanuc styring)
  • Afhjælpning af problemer under produktion

Vi forventer:

Vi forventer at få en engageret operatør, der kan se mulighederne for produktionsforbedringer. Du kan arbejde selvstændigt med opstilling og indkøring og er villig til at køre produktion i det omfang, der måtte være behov for. Du er god til at lære fra dig og er ikke bange for at tage initiativ til at få opgaverne løst.

  • Du har erfaring med opstilling/produktion
  • Du kan læse og forstå en teknisk tegning
  • Du har gerne erfaring med robot – specialmaskiner
  • Du taler, læser og skriver dansk
  • Du har et kendskab til IT

Din profil:

Vi søger en person, der er struktureret, vedholdende og omhyggelig. Det er dig, der indstiller maskinen så det sikres, at kunderne får varer af en konstant høj kvalitet. For at sikre kvaliteten er det desuden vigtigt, at du har en udpræget ordenssans og kan bevare overblikket, når der er mange bolde i luften. Vi forventer, du er en teamplayer med gode samarbejdsrelationer, og at du kan arbejde med frihed under ansvar.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder dig et alsidigt job med mange faglige udfordringer, hvor du i stor grad selv kan planlægge og tilrettelægge dine opgaver, samt gode kollegaer og arbejdsforhold. Du vil få en grundig oplæring i virksomhedens kvalitetsstyringssystem TS 16949, samt i de arbejdsinstruktioner, der findes.

Om virksomheden:

FJ Industries A/S was founded in 1943. We are a global supplier of powder metal and cast, machined metal components. Our customers are the automotive, industrial and pharmaceutical industries. We never compromise quality, and we are certified according to the highest automotive standard IATF 16949. FJ Industries A/S is a privately owned company with headquarters in Ferritslev, Denmark and production plants in Denmark, Sweden and China. FJ Industries A/S employs approximately 200 employees worldwide.

Se mere på https://www.fji.dk/

Ansøgningen:

Er du motiveret og har erfaring som operatør, hører vi gerne fra dig. Al henvendelse skal ske til VKAREN.DK. Send CV og ansøgning til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Operatør FJ”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Henrik Nydam på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest. Vi venter dog gerne på den rette person.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 20/05/2022

Lokation: Fyn

Branche: Produktion, Teknik

Ansøgningsfrist: 17/06/2022

Kontaktperson

Henrik Nydam

Kunde- og personalekonsulent

E-mail: jobfyn@vkaren.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu