VKAREN.DK søger faglærte operatører til Rynkeby Foods A/S i Ringe

Fastansættelse

Har du fokus på kvalitet og vil du være med i produktionen hos et af Danmarks mest kendte brands? Så læs med her!

Om jobbet:

VKAREN.DK Rekruttering søger faglærte operatører til Rynkeby Foods A/S i Ringe. Trives du med samarbejde og ansvar, og har du konstant fokus på kvalitet? Da tilbyder vi en spændende fast stilling i produktionen hos et af Danmarks mest kendte brands.
Du kommer til at indgå i et selvstyrende og engageret team af operatører, som blandt andet betjener højteknologisk blandeudstyr. I jobbet får du ansvar for betjening og overvågning af flere forskellige udstyrstyper.

Du skal blandt andet:

  • Koble til forskellige tanke/råvarer (manuelt og via scada)
  • Udføre en række kontroller under drift; fx udtage prøver, måle pH og godkende produktet til næste procestrin
  • Sørge for, at gældende krav til hygiejne- og fødevaresikkerhed overholdes
  • Være ansvarlig for rengøring af produktionsudstyret

I samarbejde med vedligeholdelsesafdelingen deltager du endvidere i fejlfinding og udbedring ved nedbrud.

Vi forventer:

Du har erfaring fra en lignende stilling og din baggrund kan være procesoperatør, mejerist og produktionsteknolog, men det er ikke afgørende hvordan du har tilegnet dig erfaring/viden. Har du erfaring fra fødevareindustrien, er det en fordel, men intet krav. Du har en god teknisk forståelse, har flair for IT og gerne erfaring med SAP. Det er en fordel, hvis du har truckcertifikat og hygiejnebevis. Da jobbet indeholder en del manuelt arbejde, tungere løft, og fordi du går og står meget i løbet af en arbejdsdag, forventer vi, at du har fysikken i orden.

Din profil:

Som person er du hjælpsom og god til at samarbejde. Du tager ansvar og kan bevare overblikket, når tingene går stærkt. Din forståelse for flowet i en produktionsvirksomhed gør, at du arbejder struktureret og prioriterer dine opgaver på den mest effektive måde. Da produkterne går gennem en omfattende kvalitetskontrol, er det naturligvis vigtigt, at du har forståelse for kontrol og standardarder. Som kollega er du åben og positiv med et godt humør og engagement.

Vi tilbyder:

Du bliver en del af en attraktiv arbejdsplads, hvor engagerede medarbejdere arbejder sammen mod fælles mål, og du får et job med variation og udfordrende opgaver i et uformelt miljø med gode ordnede forhold. Rynkeby Foods’ mål er at være blandt de bedste – både målt på resultater og medarbejdere. Du kommer til at indgå i en ny og attraktiv lønaftale.
Der er tale om en fast stilling med tiltrædelse hurtigst mulig, men vi venter gerne på den rette. Arbejdstiden er på fast dag/aften.

Om virksomheden:

Rynkeby Foods A/S er Nordens største producent af juice og saft. På et år fremstiller vi mere end 150 millioner liter baseret på de bedste bær, frugter og grøntsager, naturen byder på. Hos Rynkeby Foods A/S har vi mostet juice og saft siden 1934, hvor Inger Rasmussen etablerede sin produktion i familiens bryggers ved hjælp af simple husholdningsredskaber. Siden overtog datteren Dagmar Andreasen, som gjorde Rynkeby til den virksomhed, vi er i dag. Juice og saft udgør fortsat størstedelen af vores produktion, som i dag også tæller smoothies, frugtdrikke og andre frugtbaserede fødevarer. Rynkeby Foods A/S har hovedsæde i Ringe på Midtfyn, beskæftiger godt 250 ansatte og omsætter for 982 mio. kr. (2018). Rynkeby Foods A/S står for produktion og distribution af varemærkerne Rynkeby, God Morgon og Brämhults.

Læs mere om Rynkeby Foods A/S her.

Ansøgningen:

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, og brænder du for at blive en del af teamet, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og CV til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Operatør Rynkeby”. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at henvende dig til Rikke Vojer Kern på tlf. 70152010 alle hverdage.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 17/10/2022

Lokation: Fyn

Branche: Produktion

Ansøgningsfrist: 14/11/2022

Kontaktperson

Rikke Vojer Kern

Rekrutteringskonsulent

E-mail: rekruttering@vkaren.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu