VKAREN.DK søger for kunde i Køge kommune en køkkenmedarbejder til fast stilling

Fastansættelse

Har du erfaring med køkkenarbejde og ønsker du at arbejde i en virksomhed i vækst, så har vi jobbet til dig.

Om jobbet:

Søger du fuldtidsjob og kan arbejde fra kl. 06:00-14:00 mandag til fredag, så er det dig, som vi søger med opstart primo oktober eller november til fastansættelse. Du har fri hver weekend og overarbejde på hverdage hører til sjældenhederne.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med det øvrige køkkenpersonale, hvor du bliver en del af et ungt køkkenhold på 10 medarbejdere, som producerer frokost til firmaer på hele Sjælland. Virksomheden er lokaliseret i Køge kommune.

Du vil til dagligt være med i produktionen af varm mad, vegetariske retter, friske fyldige salater, hjemmelavet pålæg og en masse andre retter. Der produceres mad til ca. 1500 kuverter per dag.

Vi forventer:

  • Har gode samarbejdsevner og er i stand til at begejstre og motivere andre
  • Kan arbejde og tænke selvstændig
  • Har sans for æstetik, når maden skal anrettes og serveres
  • Kan læse, tale og forstå dansk
  • Har et stabilt fremmøde

Vi tilbyder:

Fastansættelse i en virksomhed som er i en spændende udvikling.

Du vil få morgenmad og anden forplejning i løbet af dagen, og man spiser frokosten sammen hver dag. Udover det holder virksomheden løbende sociale arrangementer, som er med til at gøre hverdagen sjov, spændende, nærværende og hvor ånden omkring at løfte i flok styrkes.

Ansøgningen:

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, og brænder du for at blive en del af teamet, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og CV til jobsjaelland@vkaren.dk mærk ”køkkenmedarbejder”.

Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Sisse Rantsén på tlf. 70152012 fra kl. 09:00-14:00 alle hverdage.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 18/10/2022

Lokation: Sjælland

Branche: Kantine og køkken

Ansøgningsfrist: 15/11/2022

Kontaktperson

Sisse Rantsén

Kunde- og personalekonsulent

E-mail: jobsjaelland@vkaren.dk

Tlf.: 70152012

Luk menu