VKAREN.DK søger for kunde omdelere til opgave i Ishøj og Vallensbæk

Vikariat

Har du god energi og er du frisk på masser af frisk luft? Så søger vi 3 omdelere til påsætning af klistermærker.

Om jobbet:

VKAREN.DK søger for kunde 3 omdelere til opgave i Ishøj og Vallensbæk. Vi søger omdelere til påsætning af klistermærker på affaldsbeholdere i Ishøj og Vallensbæk.

Vikariatet er med opstart i uge 48 og frem til og med uge 51.

Du bliver en del af et team på 3 medarbejdere og du møder ind og kører ud fra adresse i enten Ishøj eller Vallensbæk. Arbejdet foregår både i bil og på gåben, hvorfor det er en forudsætning, at du har kørekort B. Der er tale om en fuldtidsstilling fordelt på 5 hverdage, hvor arbejdstiden ligger i tidsrummet kl. 08.00-16.00.

Vi forventer:

Du har kørekort B. Det er vigtigt, at du har en god fysik, da en stor del af arbejdsdagen foregår i gang/løb. Vi forventer, at du er mødestabil og fleksibel med en positiv og engageret holdning. Du optræder imødekommende og serviceminded både over for dine kolleger og de borgere, du kan møde i løbet af dagen.

Vi tilbyder:

Masser af frisk luft, og du får sikkert gået mindst 15.000 skridt per dag, som kommer til at bidrage med god energi og god samvittighed. Løn 163,84 kr./t. og tillæg efter overenskomst.

Ansøgningen:

Har ovenstående din interesse og matcher du kvalifikationerne, hører vi gerne fra dig. Send dit cv og din ansøgning så hurtigt som muligt til jobsjaelland@vkaren.dk, mrk.: ”Omdeler”. Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted. Har du konkrete spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sisse Rantsén på telefon 70 15 20 12 alle hverdage kl. 09.00-16.00.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 25/10/2022

Lokation: Sjælland

Branche: Serviceopgaver

Ansøgningsfrist: 22/11/2022

Kontaktperson

Sisse Rantsén

Kunde- og personalekonsulent

E-mail: jobsjaelland@vkaren.dk

Tlf.: 70201512

Luk menu