VKAREN.DK søger friske medarbejdere til Dan-Foam i Aarup

Vikariat

Er du mødestabil, energisk og klar på nye udfordringer? Er du interesseret i et længerevarende vikariat i en velrenommeret virksomhed, hvor der er fokus på din trivsel? Så læs mere her!

Om jobbet:

VKAREN.DK søger 6 vikarer for Dan-Foam i Aarup til produktionsarbejde. Som produktionsmedarbejder bliver du en del af et team, hvor godt kollegaskab vægtes højt! Du er i tæt samarbejde med dine kollegaer hele tiden, og det gode samarbejde er altafgørende for, at I lykkedes. Du får en høj grad af frihed under ansvar, hvor du sammen med dine kolleger i teamet skal sikre, at alle opgaver løses på bedste vis.
Din primære arbejdsopgave vil foregå i madras-afdelingen, hvor du skal lægge betræk på madrasserne. Du står sammen med en kollega, hvor I monterer betrækket ved hjælp af en maskine. Arbejdet kræver, at du er i fysik god form, da det kan være tungt, samt du har gentagende bevægelser. Du står desuden op hele din arbejdsdag.
Det vil være en fordel med truckcertifikat, da du kan hjælpe med at flytte paller, hente materialer eller andre forefaldende opgaver – det er dog ikke et krav.
Der er tale om et længerevarende vikariat med gode muligheder for forlængelse. Der er opstart løbende.
Der søges op til 6 nye vikarer fordelt på flere forskellige hold. Der er tale om:

Nathold: tirsdag-torsdag: 19.00-07.00

Daghold: 12 timers vagter: 07.00 til 19.00.

  • Lige uger: 4 dages uge, mandag, tirsdag, fredag og lørdag.
  • Ulige uger: 2 dages uge, onsdag og torsdag.

Du bedes synliggøre i din ansøgning, hvilket hold, du gerne vil søge.

Vi forventer:

Det er ikke afgørende, at du har relevant erhvervserfaring, da der er en grundig oplæring. Vi forventer, at du er naturlig engageret i dit arbejde og du kan forstå vigtigheden i din rolle hos virksomheden. Du trives godt med fysisk arbejde i højt tempo, ligesom du har en høj arbejdsmoral, og at du går til opgaverne med engagement. Du er fortrolig med IT, og er ikke bange for at benytte det i din hverdag. Vi forventer, at du taler, læser og skriver dansk, samt kan fremvise en straffeattest.

Din profil:

Som kollega møder du ind med en positiv indstilling og en arbejdsgejst, som smitter. Du har altid et godt overblik, selv når tingene går stærkt. Dine kolleger kan altid regne med dig. Du er mødestabil, kvalitetsbevidst og pligtopfyldende. Du er en holdspiller, som gerne strækker sig lidt ekstra for at hjælpe en kollega – du vil opleve samme indstilling fra dine kolleger, og det er dét, der gør jer til et godt team.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en spændende mulighed i en velrenommeret virksomhed, hvor der er en sund kultur og godt kollegaskab vægtes højt. Du får en spændende mulighed for at blive en del af en global, succesfuld virksomhed med en førende position på sit felt og stærke kvalitetsbrands. Koncernen er ambitiøs og kontinuerligt i udvikling, og du bliver en del af et veletableret og professionelt kvalitetssetup med engagerede og fagligt kompetente kolleger. Du bliver del af et stærk team. Der er klargjort oplæringsforløb, og du vil blive taget imod med åbne arme din første dag. Der er mulighed for køb af mad i deres kantine, og du har desuden muligheden for at benytte dig af virksomhedens motionsrum.
Din løn og øvrige ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Om virksomheden:

Dan-Foam er Tempur Sealys centrale produktionsenhed til det internationale marked. Virksomheden udvikler, producerer og håndterer et enestående, men også komplekst produktprogram bestående af puder, madrasser, sengesystemer og accessories, som sælges i mere end 90 lande.

Ansøgningen:

Kan du se dig selv i denne stilling? Så send ansøgning og CV til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Produktionsmedarbejder – Dan-Foam”. Ved spørgsmål kan du kontakte os på tlf. 70152010 hverdage mellem kl. 09.00 og 16.00. Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at søge stillingen med det samme!

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 26/10/2022

Lokation: Fyn

Branche: Produktion

Ansøgningsfrist: 23/11/2022

Kontaktperson

Henrik Nydam

Kunde- og personalekonsulent

E-mail: jobfyn@vkaren.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu