VKAREN.DK søger industrioperatører til spændende nichevirksomhed i Vejle

Fastansættelse

Besidder du et godt overblik og brænder du for produktionsmiljøet? Så har du nu chancen for at blive en del af en spændende velfunderet international virksomhed i udvikling!

Om jobbet:

For spændende nichevirksomhed i Vejle, søger VKAREN.DK lige nu to kvalitetsbevidste og teknisk velfungerende medarbejder til nathold. Du bliver en del af et mindre team, hvor du får ansvaret for, at produktionen kører optimalt i området, hvor du står.

Arbejdet omfatter blandt andet:

  • Procesovervågning
  • Omstilling og pasning af maskiner
  • Visuel kvalitetskontrol
  • Måling af tolerancer

Du vil få grundig sidemandsoplæring på daghold, så du er godt klædt på til opgaverne, inden du starter op på nat.
Der er tale om fysisk arbejde, hvor du står op og bevæger dig en del.

Vi forventer:

Du har en positiv tilgang til at lære nyt og du trives med selvstændigt arbejde, hvor du tager ansvar for dine opgaver. Vi forestiller os, at du har erfaring med produktion og maskinpasning, men du kan også være mekaniker, cykelsmed eller noget helt tredje. Dog er din uddannelse og baggrund ikke afgørende, men det er din indstilling til gengæld! Det vigtigste er, at du er positiv, sætter en ære i dit arbejde, og ønsker at blive en del af velfungerende afdeling, hvor samarbejde og kvalitet er i højsæde. Teknisk forståelse er vigtig, og der er en forventning om, at du er fortrolig med IT-systemer.

Din profil:

Som person er du tillidsfuld, engageret og stabil med en omhyggelig og kvalitetsbevidst tilgang til opgaverne. Du er vant til at bruge din tid effektivt, har et højt tempo og en god fysik er en fordel. Du kan lide at samarbejde og er positiv indstillet.
Du taler, læser og skriver dansk og du kan fremvise en straffeattest.

Vi tilbyder:

Et spændende og udfordrende job i en virksomhed med dygtige kollegaer og en stærk teamspirit. Virksomheden er på en spændende vækstrejse, som du nu har mulighed for at blive en del af.
Stillingen er fast nat med 4 dages uge (man/tors).
Der tilbydes attraktiv løn og pension efter gældende overenskomst.

Ansøgningen:

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, og brænder du for at blive en del af teamet, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og CV til jobjylland@vkaren.dk Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Anne Gøtke på tlf. 70 15 20 11 alle hverdage.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 08/08/2022

Lokation: Jylland

Branche: Produktion

Ansøgningsfrist: 02/09/2022

Kontaktperson

Anne Gøtke

Kunde- og personalekonsulent

E-mail: jobjylland@vkaren.dk

Tlf.: 70152011

Luk menu