VKAREN.DK søger lagermedarbejder til spændende stilling i Odense

Try & Hire

Er du på udkig efter et lagerjob med mulighed for personlig udvikling i en organisation, hvor der er fokus på teamarbejde? Læs med her!

Om jobbet:

Trives du i en stilling, hvor du har en bred kontaktflade, og hvor du skal beskæftige dig med flere typer lageropgaver? Så har vi nu en spændende mulighed til dig!
Stillingen er et Try & Hire forløb, hvor du ansættes som vikar i tre måneder med henblik på efterfølgende fastansættelse i virksomheden.

Som lagermedarbejder hos virksomheden bliver du en del af et team, hvor samarbejde og godt kollegaskab vægtes højt! Du får en høj grad af frihed under ansvar, hvor du i samarbejde med dine kolleger i teamet skal sikre, at alle opgaver løses på bedste vis, og at kunden får den mest optimale service hver gang.

Dine primære opgaver:

  • Plukke og pakke varer efter ordresedler
  • Gøre forsendelsen klar til afsendelse
  • Indtaste ordrer i ERP-system
  • Læsning og losning af trailere med truck, samt generel truckkørsel
  • Kvalitetssikring
  • Forefaldende lageropgaver
  • Gå til hånde

Overstående liste er ikke uudtømmelig, og din arbejdsdag er fyldt med forskellige type arbejdsopgaver, hvorfor du skal være indstillet på, at arbejdsopgaverne er varierende.
Der vil være mulighed for at arbejde på både dag-, aften- og nathold, så understreg gerne i din ansøgning, hvilket hold, du er interesseret i.

Vi forventer:

Det er ikke altafgørende for os, at du har erfaring med at være på et lager tidligere – det er dog afgørende, at du har den rigtige indstilling. Du har interesse for lagerarbejde, og kan se dig selv arbejde på et lager. Du trives godt med fysisk arbejde i højt tempo, ligesom du har en høj arbejdsmoral, og at du går til opgaverne med engagement. Da du i løbet af din dag skal taste i ERP-system, har du forståelse for IT og tal. Vi forventer, at du taler, læser og skriver dansk, samt kan fremvise en straffeattest. Det er et must, at du har kørekort B og truckcertifikat. Du behøver ikke at have mange års erfaring med truckkørsel – Så længe du har gejsten og motivationen til at blive lært op i opgaverne.

Din profil:

Du er omstillingsparat og fleksibel ift. arbejdsopgaver og mødetider. Du har altid et godt overblik, selv når tingene går stærkt. Dine kolleger kan altid regne med, at du møder ind med en positiv indstilling og en arbejdsgejst, som smitter. Du er mødestabil, kvalitetsbevidst og pligtopfyldende. At følge sikkerhedsreglerne er en selvfølgelig for dig. Du er en holdspiller, som gerne strækker sig lidt ekstra for at hjælpe en kollega – du vil opleve samme indstilling fra dine kolleger, og det er dét, der gør jer til et godt team. Du er ikke bleg for at fortælle en joke, tage en kop kaffe med til en kollega eller blive 15 minutter længere for, at alle kan komme hjem.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en spændende mulighed for fastansættelse i en velrenommeret virksomhed, hvor der er en sund kultur og godt kollegaskab vægtes højt. Du får mulighed for at udvikle og dygtiggøre dig inden for et arbejdsområde, som du er interesseret i, og du bliver del af et stærk team, hvor der er en uformelt tone. Der er klargjort oplæringsforløb, og du vil blive taget imod med åbne arme din første dag.
Din løn og øvrige ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Ansøgningen:

Kan du svare ja til ovenstående og har dette din interesse, så henvend dig til os allerede i dag. Send en kort ansøgning og cv til jobfyn@vkaren.dk, mrk.: ”Lagermedarbejder – Odense”. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00. Ansøgningerne behandles løbende, så tøv ikke med din henvendelse.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 21/09/2022

Lokation: Fyn

Branche: Lager og logistik

Ansøgningsfrist: 21/10/2022

Kontaktperson

Maria Hemmingsen

Driftschef

E-mail: jobfyn@vkaren.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu